0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodský Újezd si přijel pro body do Kolovče


Branky


15

Nováček z Chodského Újezdu dokázal zabodovat na půdě Kolovče, odkud si přivezl vítězství 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli lépe a ujali se vedení

Chodský Újezd před týdnem na domácím hřišti překvapivě snadno zdolal druhou Bělou a tak se čekalo, zda na podobný výkon naváže i na hřišti Kolovče. Hosté opravdu začali aktivněji. Míč drželi častěji na svých kopačkách a soupeře k ničemu nepouštěli. Ve 35. minutě se poprvé měnilo i skóre, o což se postaral Ladislav Pikl mladší. Po inkasovaném gólu se probudila i Koloveč, ovšem hosté do přestávky těsné vedení uhájili.

Body pro hosty jistil Samek

Po změně stran vsadily oba týmy na těžkém terénu především na dlouhé nákopy. Hosté si připravili ještě několik zajímavých příležitostí, ze kterých mohli navýšit svůj náskok a sami naopak dobře bránili. O všem se pak definitivně rozhodlo v poslední minutě, kdy po pohledné akci zvýšil na konečných 2:0 pro Chodský Újezd Maksym Samek. Hosté tak navázali na povedený domácí zápas proti Bělé a připsali si do tabulky dalšími body.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Chtěli jsme potvrdit body z domácího zápasu s Bělou a předvést stejně kvalitní výkon se stejným nasazením. To se nám dařilo. Od začátku jsme diktovali tempo hry a nedávali jsme jim vůbec šanci dostat se do tempa. Vyhrávali jsme souboje a vstřelili i vedoucí gól. Až na konci poločasu začala Koloveč více vystrkovat růžky, ale my je nepouštěli do větších šancí. Ve druhém poločase to bylo podobné. My víc drželi míč. Terén byl špatný, takže hrát po zemi nebo na individuální akce se moc nedalo, takže se na obou stranách spíše spoléhalo na nakopávané míče. Druhý poločasbyl trochu nervóznější, protože domácí chtěli vyrovnat. My nevyužili 2 – 3 šance, ale v poslední minutě jsme z krásné akce zvýšili na 2:0. Jsme velmi spokojeni s výkonem i tím, že jsme potvrdili body z domácího hřiště.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - L. Špirk [-] (62. L. Kněz [-] ) , L. Kruml [-] (52. M. Záhrobský [-] ) , P. Dufek [-] , P. Pap [-] , V. Moravec [-] , C. Danescu [-] , M. Duchoň [-] , R. Denk [-] , F. Šlajs [-] , T. Mastný [-]

TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - M. Trejbal [-] , M. Beneš [-] - V. Pryvrattskyi [-] (63. P. Opava [-] ) , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] (87. D. Maščák [-] ) - P. Pikl [-] - T. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] (46. M. Samek [-] ) , L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-]

ŽK: 38. T. Mastný , 55. P. Dufek , 59. P. Pap - 45. L. Pikl ml. , 55. M. Beneš .
Hráči zápasu: L. Pikl ml. .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kalík Michal - ŠKARDA Jiří, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 15:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 09:08
Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů