4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Golčův Jeníkov si poradil s Okrouhlicí


Branky


23. S. Šulc , 42. S. Šulc , 48. P. Váňa , 79. P. Dobrý - 44. V. Strašil
20

Golčův Jeníkov začíná chytat velkou formu, čehož si jistě všimla i Okrouhlice, která z něj odjíždí bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:1 do půle

Po vyčkávacím začátku se v 7. minutě dostal do brejku domácí Zelený, který však mířil pouze do břevna. Zanedlouho se do šance dostali i hosté, avšak domácí brankář dokázal zasáhnout proti střele i následné dorážce. Ve 23. minutě po chybě hostujícího obránce předložil jeníkovský Dvořák míč Šulcovi, jenž obloučkem do protipohybu Švece otevřel skóre - 1:0. Ve 42. minutě se k odrazu dostal domácí Zelený, vyslal Šulce, jenž prostřelil brakáře - 2:0. Hostům se však do poločasu podařilo snížit, když Strašil po hlavičce Beránka dorazil míč do prázdné brány. Poločas tedy skončil 2:1.

Další dva góly v hostující síti

Hned na začátku druhé půle bylo k vidění přelévání hry ze strany na stranu. Ve 48. minutě byl nařízen přímý kop ve vzdálenosti 25 m od brány hostů. Váňovi se podařilo obstřelit zeď a bylo to 3:1. Hra hostů, kteří museli dvakrát nuceně střídat se poté sesypala a Jeníkovu se podařilo Skálovi dalekonosnou střelou zvýšit na 4:1. Závěr zápasu se spíše dohrával, Jeníkov držel míč, Okrouhlice se pokoušela o málo nebezpečné brejky. Po výsledku 4:1 je nyní Golčův Jeníkov šestý, Okrouhlice je předposlední třináctá.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
Stanislav Šulc, útočník: Myslím, že jsme byli lepší. Hosté se spoléhali spíše na nakopávané balony a brejky, zatímco my jsme drželi balon a proměnili čtyři šance.

TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek, záložník: První poločas na šance vcelku vyrovnané utkání. Druhý poločas už naše hra nesnesla žádné měřítko, nedokázali jsme si ani pořádně přihrát a nechali domácí mužstvo kombinovat. Bylo to něco otřesného. Měli jsme problém i s elementárními fotbalovými věcmi, které se učí v přípravce. Jeníkov nakonec po zásluze vyhrál.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - D. Skála [-] , M. Zelený [-] , P. Vlášek [-] , J. Miřácký [-] , D. Jelínek [-] , T. Koten [-] , P. Váňa [-] , S. Šulc [-] (67. V. Skala [-] ) , M. Satrapa [-] , L. Dvořák [-] (71. P. Dobrý [-] )

TJ Sokol Okrouhlice
J. Švec [-] - P. Čejka [-] (46. J. Zadina [-] ) , M. Strašil [-] , M. Beránek [-] , P. Beránek [-] - D. Prášek [-] , M. Janda [-] , V. Strašil [-] , J. Beránek [-] - Z. Dolejší [-] (38. M. Med [-] ) , L. Kahoun [-]

Hráči zápasu: S. Šulc , D. Skála .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - BUCHTA Zdeněk (N), FOREJT Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Dolejš

Expert: Stanislav Šulc
Tip experta: výhra domácích

Bude to pro nás těžký a důrazný zápas. Okrouhlice má proti nám výškovou převahu. Měli bychom zabrat a po sérii remíz získat tři body. Věřím, že vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích