Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strhující gólovou podívanou zvládli lépe hosté


21

Další atraktivní duel čekal tentokrát na diváky v Kamenici nad Lipou. A to, že tenhle zápas naplní do něj vkládaná očekávání ukázal už samotný úvod. Dva rychlé góly se postarali o zápletku a pak už to byla hlavně stíhačka, v níž ale měl po celou dobu gólově navrch hostující tým ze Žirovnice, který i všechny tři body nakonec uhájil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od začátku Kamenice nad Lipou dotahovala

Začátek zápasu vypadal pro domácí dobře. Kombinace se Kamenici dařila a hned byly k vidění nebezpečné akce. Místo toho ale aby se domácí dostali do vedení přišla ledová sprcha. Nejprve daroval v šesté minutě Lukáš Hadač hrubou chybou gól Tomáši Houškovi. A chvíli na to zachyboval pro změnu Jan Pfaur a hosté situace opět využili a najednou vedli z ničeho nic po gólu Josefa Habermanna o dvě branky. Domácí se nepoložili a dál se hnali alespoň za vyrovnáním, šancí k tomu měly hodně. O snížení se postaral Patrik Macháček, který dokázal protlačit ve skrumáži míč do branky. Další možnosti domácích neskončili v bráně a to hosté opět potrestali. Po rohovém kopu se prosadil hlavou hostující Pavel Doležal. Následně měli velké šance hráči Kamenice nad Lipou, jmenovitě Zahradník a Joza, ale brankou skončila až akce po které dostal míč do brány domácí Jaroslav Houser. Další pokusy o vyrovnání domácím nevyšli, přesto to vypadalo, alespoň herně tak, že domácí tým má i přes nepříznivý stav herní převahu a obrat bude jen otázkou času.

Ztrátu z prvního poločasu domácí smazat nezvládli

Hned v úvodu druhého poločasu přišlo vyrovnání, když se po nákopu Lukáše Schobera uvolnil další střídající hráč Michal Dejmek a vyrovnal stav zápasu. Domácí se hnali za další brankou, ale v koncovce působili velmi nepřesně. Navíc od půlky poločasu se začali objevovat v rozehrávce domácích chyby, což mělo za následek přeci jenom otupení tlaku. Trest pro domácí za neproměněné šance v zápase přišel pět minut před koncem, kdy kamenická obrana trestuhodně chybovala a Houška druhým gólem v zápase rozhodl o výhře hostů. Naopak domácí mají o čem přemýšlet, protože je to druhý domácí zápas, kdy místo výhry přišla porážka.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Řeknu to takhle, hosté si odvezli od nás tři body díky našim chybám. V defenzívě jsme vytvořili hrubé chyby a soupeř je potrestal. V ofenzívě jsme zahazovali šance a výsledkem je další prohra. Po zápase proběhla bouřka v kabině, protože není normální ztrácet takové zápasy. Když si vezmu dosavadní zápasy, tak kromě úvodního zápasu v Řečici nevypadá naše hra špatně. Za to ale body nezískáme, dokud nezačneme dávat branky ze šancí a naopak v defenzívě budem doslova soupeřům darovat branky. Máme po čtyřech zápasech slabé tři body a před sebou těžký zápas v Cerekvi.

FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice B): S výsledkem, hrou spokojenost . Viděli jsme od obou týmů výborný fotbal, ale na to jsme v derby zvyklí. Na závěr pro většinu tipařů: Neházej modrobílý do pytle kvůli jednomu zpackanýmu zápasu, my ze Žirovnice se z neúspěchu umíme jenom ponaučit.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , O. Šuranský [-] , L. Hadač [-] (46. M. Dejmek [-] ) - P. Macháček [-] (58. J. Vávra [-] ) , V. Spěváček [-] (73. M. Jirsa [-] ) , J. Houser [-] , J. Ira [-] (80. T. Prášil [-] ) - T. Zahradník [-] (46. A. Schober [-] ) , O. Joza [-] -

FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - P. Doležal [-] , V. Rušil [-] , M. Secký [-] - L. Malý [-] (60. J. Mach [-] ) , J. Habermann [-] , O. Doležal [-] , M. Rušil [-] , T. Houška [-] - J. Omasta [-] (88. M. Balaj [-] ) - D. Kuš [-]

Hráči zápasu: P. Macháček - T. Houška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - ŠTANGL Josef (N), RYSL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Dvě juniorky, dva kvalitní týmy, ale hlavně oba hladoví po další výhře. Kamenice si zvedla sebevědomí v Plačkově, zatímco Žirovnice absolutně selhala na svém vlastním hřišti s Jiřicemi. Poslední odehrané kolo tady sehraje svou roli a Slovan vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza