3:3
(2:2)
15. J. Svoboda (p.)
26. D. Morava
83. D. Morava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólový trhák vítěze neměl


Branky


10. J. Mach (p.) , 11. P. Drechsler , 82. P. Drechsler - 15. J. Svoboda (p.) , 26. D. Morava , 83. D. Morava
18

Jedna z očekávaných bitev se odehrála na Budíně, kam zavítaly Speřice. Oba celky mají vysoké ambice, a tak se nebylo čemu divit, že byla k vidění nejen gólová, ale i karetní podívaná. Bláznivý zápas ale vítěze nenašel. Po třech gólech si připsaly oba týmy, které se nakonec musí spokojit s remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O rychlé dvougólové vedení přišla Žirovnice téměř v zápětí

Zápas se rozehrál ve velkém tempu, které bylo i na poměry Poutník ligy nadstandartní a slibovalo pro fanoušky atraktivní podívanou. Bohužel, výraznou měrou se na něm podepsal i rozhodčí, který v úvodní patnáctiminutovce odpískal hned dvě penalty, po jedné na každé straně. To první proměnil po deseti minutách hry Jakub Mach a Žirovnice vedla. Tím to ale nekončilo. Minutu na to zajistil domácím dvougólové vedení Patrik Drechsler. Ofenzivní podívaná však byla k vidění na obě strany a snad i proto přišlo za další čtyři minuty snížení na 2:1 z kopaček Jaroslava Svobody, který propálil soupeřova brankaře rovněž z pokutového puntíku. Vedení Žirovnice bylo náhle v ohrožení a k jeho průběžnému smazání došlo znovu po krátké době, protože další branku v soutěži zaznamenal David Morava. V soutěži již tak "vyhlášený" sudí Tůma sáhl významně do utkání ještě jednou. To tím způsobem, že po dvou rychlých žlutých kartách poslal ze hřiště speřického Michala Závišku, nutno podotknout, že po jasných faulech, které nemohly zůstat bez odezvy. I přes početní oslabení ale Speřice zvládaly držet se soupeřem krok a první poločas dokopaly oba celky za nerozhodného stavu.

Závěr sice pronesl góly, nikoliv však rozhodnutí

Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém padlo vysoké množství žlutých karet, ostatně, tak tomu bylo po celý zápas. Speřice, dobře si vědomé toho, že hrají v deseti se mírně zatáhly a začaly hrozit hlavně prostřednictvím brejků. Tahle taktika se jim ale vymstila. Přesněji v 82. minutě udeřil nejlepší hráč domácích Patrik Drechsler, který Žirovnici navrátil vedení zpět. Z něj se ale Slavoj mohla radovat asi tak minutu, protože odpověď na gól Drechslera našel bleskurychle rovněž svým druhým gólem v utkání David Morava. Utkání tak skončilo dělbou bodů při skóre 3:3, které nasytilo všechny fanoušky ofenzivního fotbalu, kteří si v neděli našli cestu na Budín.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Je známo, že oba tyto týmy sází hlavně na své ofenzivní pilíře, kteří svou sílu prokázaly i tentokrát. Jak Žirovnice, tak i Speřice to pět potvrdily, jenže výhry se ani jeden nedočkal. Myslím ale, že ani jedna strana tady nemůže mluvit o ztrátě.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - D. Kuš [-] , V. Rušil [-] - P. Drechsler [-] , M. Rušil [-] , O. Doležal [-] - M. Pokorný [-] (56. T. Houška [-] ) , J. Mach [-] (56. J. Omasta [-] ) - P. Rysl [-] , M. Kořínek [-] , P. Doležal [-]

TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - J. Merunka [-] (46. R. Anděl [-] ) , L. Svoboda [-] , J. Holenda [-] , M. Linhart [-] - J. Svoboda [-] (78. J. Kořínek [-] ) , M. Záviška [-] , M. Sadský [-] , A. Žáček [-] - P. Huňáček [-] (46. T. Krejčí [-] ) , D. Morava [-] (90. J. Menšík [-] )

ŽK: 8. P. Rysl , 29. D. Kuš , 60. M. Kořínek - 10. J. Svoboda , 29. M. Záviška , 54. J. Holenda . ČK: 37. M. Záviška .
Hráči zápasu: P. Drechsler , M. Kořínek - D. Morava .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TŮMA Petr - KOLÁŘ Zdeněk (N), MORAVEC Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jiří Holenda
Tip experta: výhra hostů

Speřice, jako černý kůň turnaje nepojedou do Žirovnice prohrát. Doufají, že si odvezou 3 body a budou dále prohánět týmy z předních příček.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích