0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělou formu Lukavec potvrdil i v Plačkově


Branky


19

Až na výjimečné okamžiky se celý zápas hrál kompletně v režii hostů, kteří ačkoliv nenastoupili ve zcela optimální sestavě, tak měli drtivou času utkání pod svou kontrolou. Navzdory tomu, že mnoho šancí v jejich podání skončilo neproměněných, tak dva góly proti téměř neútočícímu soupeři byly rozhodujícím rozdílem, jenž pro TJ Start přinesl plný bodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení spadlo z ničeho nic do klína hostům

Ačkoliv tomu bývá v zápasech domácích spíše naopak, tak do úvodního tlaku a první velké šance se dostali právě hráči Plačkova. V první pětiminutovce vynikla hlavně šance, kde se jeden z domácích útočníků ocitnul osamocen před bránou, jenže ho reflexivním zákrokem nohou vychytal zaskakující brankař Chomát. S přečkáním téhle šance se do hry stále více dostávali i hosté z Lukavce a zápas už nepustili. Svou herní převahu odstartovali obzvlášť vydařenou průnikovkou za obranu, kdy samostatný nájezd lapil gólman Novotný. Co se mu však podařilo v přechozích okamžicích, na to nechal zapomenout poměrně záhy, kdy vůbec nezvládnul "svícen" jednoho z bránících hráčů mířící na vlastní bránu a pouze slabou tečí prodloužil balon dále za brankovou čáru, 0:1. I nadále byla hra hlavně v lukavecké režii, jenže střelba končila buď mimo bránu, nebo v rukavicích domácího brankaře. Do kabin tak odcházel veseleji hostující celek, který držel jednogólové vedení.

Herní převahu potvrdili druhým gólem znovu hosté

Pohledná lukavecká fotbalová podívaná pokračovala i nadále. Vše vyeskalovalo exkluzivním přímým kopem Josefa Mařince přes zeď, který zapadl neomylně do šibenice a domácí brankař se proletěl vzduchem naprázdno. Dá se řici, že v tu chvíli už bylo o osudu zápasu rozhodnuto. Plačkovu se směrem dopředu nedařilo vymyslet vůbec nic, finální fáze zcela vyběla a i zajímavě vyhlížející náznaky šancí kočily nedotažené. Ani Lukavec už ale další branku nepřidal, to ho ale trápit nemuselo, protože pohodlně vyhrál o dvě branky a nadále může nahánět první Tatran v boji o titul. Plačkov naopak nebodoval už potřetí za sebou a situaci kolem záchrany v Poutník lize bude muset řešit i v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Gólový rozdíl sice napovídá, že o nijak suverénní převahu Lukavce nešlo, jenže opak je pravdou. Hosté hráli výborně, jejich hra dávala smysl a co se mi hlavně líbilo, tak to byl plynulý a bleskový přechod do útoku, kdy snad žádná šance neměla náhodný základ, jak tomu v této soutěži obvykle bývá. Hodně mě mrzí gól na 0:1, u nějž jsem situaci vůbec nezvládnul a s těžkým míčem si nedokázal poradit. Pořád se ale s utkáním dalo něco dělat, jenže když teď nemáme žádného typického útočníka, tak ani nemůžeme dávat góly, proto jsme byly v posledních dvou kolech pro soupeře jen minimální hrozbou. Před námi je závěr podzimu a v něm veledůležitý střet na půdě Ústrašína a my musíme vyhrát, chceme-li udělat další krok k záchraně.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - Z. Štěpán [-] , O. Kubů [-] , T. Vrána [-] (71. P. Vašák [-] ) , J. Kašpar [-] , J. Kalivoda [-] , T. Huml [-] (46. Z. Svatoš [-] ) , M. Němec [-] , R. Štěpán [-] , R. Tesař [-] , F. Mottl [-]

TJ Start Lukavec
M. Chomát [-] - D. Wenemoser [-] (77. L. Krill [-] ) , V. Prchal [-] , M. Merenus [-] , L. Krill [-] , S. Prokop [-] (82. L. Mládek [-] ) , A. Mišoň [-] , M. Zamrzla [-] , D. Kocour [-] , V. Prchal [-] , J. Mařinec [-]

ŽK: 39. F. Mottl , 75. O. Kubů , 90. R. Štěpán .
Hráči zápasu: L. Krill , J. Mařinec .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: HOLUB Radim - TOMÁNEK Luděk (N), MIŠOŇ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 13:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2018 11:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 17:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 16:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:08
Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 22:21
Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Lukavec bude favorit o tom není pochyb. Nám se navíc z nějakého důvodu na domácím hřišti vůbec nedaří. Po dvou mizerných kolech nyní už věřím v bodový zisk, zůstávám ale nohama pevně na zemi.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 14:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 06:59

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 18:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 13:51

Tip: výhra domácích