1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2019 16:30

15.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První jarní bod veze Plačkov z Pacova, sestupová hrozba nad ním však visí i nadále


Branky


14

Nakonec pro hráče velmi příjemné fotbalové počasí, pod mrakem při necelých dvaceti stupních s deštěm lehce pokropeným trávníkem, doprovázelo Poutník ligu v rámci odloženého 15. kola na volnou provomájovou středu. V ní na sebe narazily celky z Pacova a Plačkova a od začátku šlo o ofenzivní podívanou, v níž každý poločas patřil jinému týmu. Nakonec si body obě dvě strany rozdělily za remízu 1:1, která ve spodní části tabulky nic moc neřeší, ale přeci jen je lepší než prohra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plačkovská dominance více branek nepřinesla, naopak přišlo vyrovnání

Od úvodního hvizdu patřil zápas Plačkovu. Ten tak dal alespoň částečně zapomenout na mizérii z předchozích zápasů a od prvních minut působil velmi týmovým dojmem, a právě schopnost kombinovat vedla i k prvním šancím. Na úvod tu největší měl Lukáš Ehrlich, který si hlavou našel centrovaný míč ze strany, při níž využil i nejistého výběhu brankaře Pachty a pohodlně umístěnou střelou zakončil do brány, 1:0. Nadvláda Sokolíků a zároveň i bezradnost domácí defenzivy pokračovaly i nadále. Znovu to byl centrovaný míč do vápna, jenže plačkovský útočník na zadní tyči míč nasměroval mimo bránu. Následoval samostatný únik plačkovského Jana Kašpara na brankaře Pacova, jenže v unikátní šanci proti ležícímu brankaři bránu netrefil. Na druhé straně bylo k vidění pouze několik zažehnaných centrů, či střelba z dálky, jenže většinou do prostoru, kde stál brankař Novotný. Vše se začínalo měnit s blížícím se koncem úvodní pětačtyřicetiminutovky. Nejprve totiž Pavol Gavrecký nastřelil po povedeném obstřelu zatím pouze břevno, ve 44. minutě se ale v závaru před hostující bránou zorientoval nejlépe a srovnal stav na 1:1.

Druhý poločas přinesl další várku šancí, gól však žádný

Litovat nevyužitých tutovek měl Plačkov až ve druhém poločase. Do něj vlétli o poznání lépe pacovští a proti hráčům Plačkova, kteří se hlavami zapomněli ještě v kabině se rychle začali prosazovat. Na úvod vyslal utaženou střelu na zadní tyč Rostislav Flígr, jeho pokus ale gólman Plačkova vytáhl na roh. Rychle na to přišla další střela, tentokrát z druhé strany, i tady ale zůstal hostující brankař pozorný. Hosté se postupně začínali oklepávat, s výkonem z prvního poločasu se to ale nedalo srovnat. Navrátit vedení zpět Plačkovu zkusil z dálky Lukáš Ehrlich, jenže jeho střelu brankař Pachta vytáhnul. Další dalekonosná střela hostů, nyní z produkce stopera Dobroviče, skončila pouze na břevně. UZ míče byli mnohem častěji domácí, jenže jejich počínání před soupeřovou bránoiu bylo dost podobné tomu, čím se v první půli prezentoval Plačkov, tedy střelba buď na dosah hostujícího brankaře, nebo úplně mimo bránu. Z ničeho nic se v šanci před pacovskou bránou objevil hostující útočník, jenže proti jeho střele se vytáhl domácí brankař Pachta. V posledních deseti minutách se hrálo až na výjimky výhradně před plačkovským vápnem, jenže velkého tlaku Pacov nedokázal využít. Nic nebylo platné ani vyloučení záložníka Kubů, čímž Sokolíci dohrávali v deseti. Žádný další gól už nepadl a utkání tak skončilo nerozhodně 1:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Rozhodně náš nejlepší jarní zápas. V prvním poločase hra z naší strany vypadala velmi dobře, soupeře sme hned na začátek zatlačili a téměř 40 minut byli výrazně lepším týmem. Závěr poločasu sme ale bohužel prospali a těsně před koncem inkasovali. Druhý poločas byli pro změnu lepší domácí, míč měli u sebe daleko více a i před naší brankou byli aktivnější. I my měli zajímavé příležitosti, ty však skončili neproměněné. Škoda, v Pacově sme měli vyhrát, šancí na to bylo víc než dost, s ohledem na průběh obou poločasů je ale remíza zasloužená.



Sestavy


TJ Slavoj Pacov B
J. Pachta [-] - P. Gavrecký [-] , J. Přibyl [-] (46. Z. Rybčák [-] ) , R. Doležal [-] (46. J. Vlach [-] ) , M. Zíka [-] , M. Pučálek [-] , R. Flígr [-] (78. P. Petrů [-] ) , M. Vlach [-] (63. J. Pražák [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Rathouský [-] , T. Kuran [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - T. Vrána [-] , R. Štěpán [-] , J. Slavík [-] , O. Kubů [-] , J. Kašpar [-] , F. Dobrovič [-] , L. Filínský [-] , L. Ehrlich [-] , R. Tesař [-] (70. P. Vašák [-] ) , J. Miko [-]

ŽK: 6. M. Vlach , 36. R. Doležal , 85. P. Petrů - 73. O. Kubů . ČK: 83. O. Kubů .
Hráči zápasu: J. Pachta , M. Zíka - L. Ehrlich , L. Novotný .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SVÍTIL Jaroslav - KUBÁT Martin, MICHÁLEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

Velký otazník visí nad tím, jak se k tomuto duelu oba týmy sejdou, když jak Pacov, tak i Plačkov si průběh sezóny představovali jinak. Věřím, že Pacov bychom porazit měli, ale jak říkám, strašně moc bude záležet na sestavě.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích