3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

18.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouho vyrovnaný zápas nakonec rozsekli domácí v poslední minutě


Branky


29. T. Severa , 77. J. Metlička , 90. T. Severa - 42. O. Joza , 65. J. Vávra
21

Jeden z očekávaných duelů uplynulého kola se odehrál v Žirovnici, kam zavítal tým z nedaleké Kamenice nad Lipou. Vyrovnané utkání, kde se hra dlouho přelívala ze strany na stanu v podstatě neměl favorita. Nerozhodný stav se ale nakonec přeci jen měnil a to v samém závěru, kdy poslední nakopnutý míč do vápna proměnili v gólovou oslavu domácí, kteří nakonec bitvu o střed tabulky zvládli lépe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o rozložení sil v obou táborech mnoho neprozradil

První minuty opět přinášely spousty nepřesností od obou týmu a tak se divák musel spokojit s místním občerstvením, které nabízelo daleko více rozkoše, než hra na hřišti. Hra se v prvním poločase přelývala ze strany na stranu avšak šance nepřicházely. Už se psala 28. minuta, kdy se domácí dostali na velké vápno míč, který přistál ke kopačkám O. Doležala, jenž se snažil umístit balon na zadní tyč, což mu gólman hostí svým zákrokem zhatil, ale odrazil balon jen na lajnu šestnáctky kde si ho našel T. Severa a uklidil míč za záda L. Mifky 1:0. O dvě minuty později si pro změnu hosté pohráli s obranou domácích a tvaří v tvář domácímu gólmanovi trestuhodně minuly. Ve 40. minutě to ale hostující Kamenici nad Lipou konečně vyšlo. Velká hrubice v zadních řadách, na níž se podepsal i špatný zákrok brankaře Vojty Koláře a do šaten se odcházelo za stavu 1:1.

Gól v závěru utkání potěšil především domácí příznivce

Druhý poločas byly ve hře více hosté a využili toho v 64. minutě, kdy přišel lacině o balon V. Rušil, centrovaný míč přišel z levé strany na nikým nehlídaného J. Vávru, který výstavní střelou do šibenice strhl vedení na stranu Slovanu a zajistil obrat na 1:2. Domácí byly ve hře bezzubí, ale i to v Poutník lize čas od času přináší své ovoce. Po rychlém brejku na čtyři přihrávky se z vápna nemýlil J. Metlička a skóre bylo znovu srovnané, 2:2. V posledních 20 minutách se na hřišti stále nic, ani v dění, ani ve skóre neměnilo. Kameničtí měli více míč na svých kopačkách a chtěli hrát fotbal. Domácí na to odpovídali nakopávanými balony do předních řad kde si s tím hostujcí bez námahy poradili. Psala se 90. minuta a poslední šance pohnout se skóre. Balon si postavil na půli hřiště D. Kuš a poslal centr do vápna, kde si ho našel T. Severa a hlavou poslal domácí do vedení 3:2. Po rozehrání byl zápas ukončen.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Roman Bártů (trenér FC Slavoj Žirovnice): Tři body zůstaly doma, ale se hrou jsem nespokojen. Dnes nám to stačilo, ale jak já, tak si myslím že i kabina by se chtěla prezentovat lepším fotbalem a to především před domácím publikem.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): Jelikož mělo áčko hodně absencí, tak muselo několik hráčů béčka, včetně mě, zůstat na domácím zápase na áčku. Z toho co jsem slyšel, jsme ale odehráli dobrý zápas. První poločas, byl prý plně v naší režii. Dobře jsme kombinovali a soupeře jsme tlačili. I ve druhém poločase to nebylo vůbec špatný a výsledek je pro nás krutý. Kluci mají ze zápasu dobrý pocit, ale body nevezeme, takže je to pro nás i podle průběhu zápasu, ztráta třech bodů. Mínusem jsou nejen ztracené body ale nechali jsme si dát tři góly po centrech. Navíc si nechat dát rozhodující branku v nastavení, to se stávat nesmí. Naopak v útoku jsme nedali šance či nám nevycházela finální přihrávka. Minule jsem říkal, že se nám to může vymstít a to se stalo. Když ale budeme pokračovat herně takovým způsobem, tak body budeme získávat.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - J. Mach [-] (46. P. Drechsler [-] ) , M. Jirsa [-] (83. L. Severa [-] ) , O. Doležal [-] , M. Rušil [-] (46. J. Metlička [-] ) , P. Doležal [-] (46. J. Omasta [-] ) , T. Severa [-] , P. Rysl [-] (58. R. Kopejtko [-] ) , T. Houška [-] , V. Rušil [-] , D. Kuš [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
L. Mifka [-] - P. Klusáček [-] , L. Novák [-] , J. Pfaur [-] , M. Strašík [-] - L. Kašparec [-] (86. P. Šiška [-] ) , J. Strašík [-] , J. Tětiva [-] , J. Ira [-] - J. Vávra [-] (72. M. Jirsa [-] ) , O. Joza [-] (90. A. Schober [-] ) -

ŽK: 7. P. Doležal , 21. P. Rysl , 39. T. Severa - 37. L. Kašparec , 87. P. Klusáček .
Hráči zápasu: T. Severa - J. Tětiva .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TŮMA Petr - SEVERA Lukáš (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Souboj dvou juniorek, které hrají pěkný, kombinační fotbal, založený na útočení po straně. Favorita tady nevidím, dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza