Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žirovnice smetla Červenou Řečici, která se s prvním místem prozatím musí rozloučit


Branky


16

Velký souboj dvou týmů z horních pater tabulky nesliboval žádného favorita, spíše vyrovnanou bitvu, kde góly padat budou, avšak na obě strany. Pro první pětačtyřicetiminutovku to platilo. Červená Řečice sice dvakrát vedla, Žirovnice odpověď však pokaždé našla. Druhý poločas už režírovali pouze domácí, jejich následné čtyři branky nedali Tatranu nejmenší nárok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav doprovodily čtyři vstřelené branky

Ještě se pořádně nezačalo a hosté už vedli 0:1. Jan  Markvart se protáhl po pravé straně přes obránce a naservíroval balon pro Tomáše Obrance, který měl snadnou úlohu a z šestnáctky nedal šanci brankaři Kolářovi. Žirovničtí se nezalekli a ve 2. minutě také ohrozili bránu jmenovitě Martin Pokorný vystřelil na bránu , ale gólman Brávek byl však proti a skvělým zákrokem podržel hostující tým. V 5. minutě měl na nohách balon Tomáš Houška, poslal na výlet za obranu Ondřeje Doležala, který přepsal skóre na 1:1. V 11. minutě si vedení na svou stranu strhli opět hosté, po rohovém kopu byl nejdůraznější Tomáš Obranec a hlavou poslal míč na zadní tyč a byl tu stav 1:2. Poté se dlouho bojovalo uprostřed hřiště bez náznaku většího ohrožení obou branek. V 36. minutě si Ondřej Doležal procházel obranou hostí a byl ve vápně faulován. Sudí nařídil pokutový kop, ten si vzal na starost Tomáš Houška a bylo tu skóre 2:2, což vydrželo až do hvizdu k ukončení prvního poločasu.

Druhá půle kompletně pod taktovkou domácích

V druhé půli se zdálo, že hostům docházely síly a domácí z toho těžili. V 51. minutě to ještě nevyšlo, když se Jan Metlička nedokázal prosadit přes hostujícího gólmana Brávka. V 54. jak přes kopírák ta samá situace na konci Vojtěch Cajz, ten však zamířil vedle brány. V 58. minutě dostali domácí šanci při přímém kopu, ten si vzal na starost Matěj Rušil, balon mu však vyhlavičkoval z brankové čáry Jiří Popovič. V 64. minutě už se však skóre konečně měnilo a to ve prospěch domácích. Pavel Doležal zatáhl míč po pravé straně, přešel přes obránce a naservíroval míč po zemi na zadní tyč, kde si ho našel Michal Kořínek a doklepl do brány, 3:2. V 70. minutě Vojtěchj Cajz z pravé strany naserviroval míč pro Jakuba Macha, ten však přestřelil. V 75. minutě si tito dva hráči vyměnili pozice, z levé strany poslal krásnou přihrávku Jakub Mach na Vojtu Cajze a ten z jedničky nedal gólmanovi šanci, 4:2. V 81. minutě tu byla opět standartka, k balonu se postavil Radek Kopetka a z 35 metrů rozvlnil sít popáté 5:2. V zápětí přišli dvě vyložené šance, ale jak Radek Kopetka, tak Vojtěch Cajz narazili na dobře připraveného Ladislava Brávka. V 88. minutě se probudili hosté, uprostřed pole přišel o míč Tomáš Severa, Jiří Popovič si na jeden dotek pomohl z TomášemObrancem avšak nepřekonal domácího gólmana Koláře, V 89. minutě se skóre přepisovalo naposledy, kdy Matěj Rušil ze standartky rozvlnil sít po šesté, když gólmanovi Brávkovi podklouzly nohy a na balon už nedosáhl 6:2 .Poté byl zápas ukončen.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice B
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Velký šok z toho hlediska, že takto vysokou výhru Žirovnice čekal jen málokdo. Oba celky hrají v horních patrech, proto se čekal vyrovnaný duel, ten však byl k vidění pouze v prvním poločase.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice B
V. Kolář [-] - M. Kořínek [-] (86. L. Severa [-] ) , M. Secký [-] (46. V. Cajz [-] ) , M. Rušil [-] , O. Doležal [-] (77. R. Kopejtko [-] ) , T. Houška [-] , M. Pokorný [-] (65. J. Mach [-] ) , T. Severa [-] , J. Metlička [-] (55. P. Doležal [-] ) , V. Rušil [-] , D. Kuš [-]

TJ Tatran Červená Řečice
L. Brávek [-] - J. Popovič [-] , Z. Káva [-] , J. Dýnek [-] - V. Pulda [-] - J. Krpejšek [-] (67. A. Mácha [-] ) , J. Markvart [-] , T. Obranec [-] , L. Chvalkovský [-] , J. Duchan [-] , J. Keller [-]

ŽK: 85. M. Kořínek - 29. J. Duchan , 80. L. Chvalkovský .
Hráči zápasu: T. Houška , M. Rušil - T. Obranec .
Místo: Žirovnice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pfeifer Michal - RUŠIL Miroslav (N), NOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Nyní je Červená Řečice v tabulce první, jenže hrát v Žirovnici na velkém hřišti není snadné pro žádný tým, zvláště pak pro Tatran, jehož hřiště je pravým opakem. Zatím se však vždycky mohli zelenobílí opřít o Tomáše Obrance a jeho schopnosti budou na bodový zisk stačit i nyní.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů