Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 14:00

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ztrátu z prvního poločasu Lukavec sice stáhl, nakonec však prohrál


Branky


15

Speřice už si mohou tuto sezónu klidně užívat. Záchranu mají v kapse, postupové ambice se jich zřejmě také netýkají a boj o střed tabulky je pro ně po postupu ze III. třídy ideální situací. To Lukavec musí jen a pouze vyhrávat, konkurence na čele je neuvěřitelně našlapaná, tříbodový rozdíl mezi prvním a čtvrtým místem hovoří sám za sebe. Nyní to však pro Lukavec bylo další zaváhání, porážka ve Speřicích je velkou komplikací, na kterou je však stále dostatek prostoru reagovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Speřicím

Zápas pro Lukavec nezačal vůbec dobře. Už v 10. vteřině mohl prohrávat 1:0, kdy se po chybě Tomáše Mišoně málem prosadil útočník Speřic David Morava, ale jeho nájezd zneškodnil David Ludvík. Poté se odehrála série 4 rohů a závar před Lukaveckou brankou gólem neskončil. V 16. minutě se skóre měnilo poprvé, kdy se prosadil útočník Linhart a po velkém tlaku Speřice skórovaly. Tlak Speřic opět přetrvával a to potvrdil svým druhým gólem ve 27. minutě Linhart, který podruhé překonal Ludvika. Posledních 15 minut se hra vyrovnala a Lukavec začal hrozit také, ale svoje šance Prokop ani Krill v gól přeměnit nedokázali.

Snaha Lukavce zvrátit zápas vítězstvím neskončila

Do druhé půle Lukavec vlétl a začal, jak nejlépe mohl, protože už po dvou minutách se prosadil po autovém vhazování  střelou z voleje Milana Zamrzly a snižoval a 2:1. Hra byla velmi vyrovnaná, ale na Lukaveckých hráčích byl vidět chtíč po vyrovnání. To přišlo v 68. minutě, kdy se opět po autovém vhazování prosadil tentokrát David Slabý a se štěstím vyrovnával na 2:2. Hra se opět vyrovnala a Lukavec si vytvářel několik šancí, které ale nedokázal přeměnit v gól, největší šanci měl Luboš Krill, ale z malého vápna minul branku. Skóre se měnilo v 88. minutě, kdy se po diskutabilním faulu, na který bude mít každá strana jistě jiný názor a následném centru skrze vápno prosadil Čermák a upravil skóre na konečných 3:2 pro domácí Speřice.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Lukavec
Milan Zamrzla (hráč TJ Start Lukavec): Opět jsme ztratili další zápas na konci zápasu. Opět nás pískal pan Obranec, který jak sám říká, píská, jak sám chce a nenechá si do toho kecat. Je to už 3. zápas co nás píská, když Lukavci jde o první místo viz Jiřice, ale tam neměl moc příležitostí. Ve Speřicích si podle nás tento faul vymyslel a byl přísný, náš hráč kryl balón tělem a Speřický hráč se před něj nemohl dostat, nadskočil a upadl, a s vysvětlením o tom, že kdyby nenadskočil faul to není, se ukázalo, jak moc velký faul to byl.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice B
D. Tkadlec [-] - M. Čermák [-] , L. Svoboda [-] (46. D. Moravec [-] ) - J. Merunka [-] - D. Morava [-] - P. Huňáček [-] (84. J. Svoboda [-] ) , M. Maděra [-] , P. Kovář [-] (62. J. Moravec [-] ) , A. Žáček [-] (67. M. Med [-] ) , M. Linhart [-] , J. Holenda [-]

TJ Start Lukavec
D. Ludvík [-] - V. Prchal [-] , D. Slabý [-] (78. D. Wenemoser [-] ) , L. Krill [-] , J. Mařinec [-] , M. Chomát [-] (67. V. Zamrzla [-] ) , M. Zamrzla [-] , M. Merenus [-] , S. Prokop [-] , A. Mišoň [-] , T. Mišon [-]

Hráči zápasu: M. Linhart - D. Slabý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OBRANEC Dušan - MORAVEC Roman (N), ZAMRZLA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Chce-li Lukavec zakončit sezónu titulem, musí každý z nadcházejících zápasů vyhrát. Před výhrou nad Maratonem se ale ukázalo, že i tento tým je porazitelný. Možná, že Speřice nevyhrají, soupeře ale dozajista potrápí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích