4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Z Kamenice nad Lipou odjíždějí Jiřice s prázdnou


Branky


2. O. Joza , 50. L. Hadač , 66. L. Kašparec , 73. M. Strašík (p.)
15

Dost možná, že i vy jste patřili k těm, kdo před utkáním favorizoval spíše Jiřice. Jeden z adeptů na titul Poutník ligy šel do utkání skutečně z lepší výchozí pozice, nicméně týmům z Humpolecka se na kamenickém hřišti nijak slavně nedaří a to se potvrdilo i tento víkend, kdy si odsud jiřičtí odvezli dokonce čtyřbrankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól odstartoval ofenzivní festival, gólmani však zářili

Zápas v Kamenici nabídl alespoň v první půli pro diváka poměrně živé utkání se šancemi na obou stranách. Ani jedna z obran na širokém hřišti nepůsobila nijak jistě, a tak se na ně řítil jeden útok za druhým. Není proto divu, že se skóre měnilo hned ve 2. minutě, když se z malého vápna prosadil O. Joza. Pak ale začal festival zahozených šancí a výborných zákroků především domácího brankáře Přibyla, který zlikvidoval gólovku D. Vincence i únik Miroslava Jirků. Na druhé straně byl zas hned několikrát v pernamenci R. Zabloudil, do poločasu se však už skóre neměnilo.

Slovan přidal ještě tři góly, Jiřice mlčely

    Stejně jako na začátku prvního poločasu, tak i z kraje toho druhého se prosadila Kamenice, když závar po rohovém kopu využil L. Hadač. Jiřice se ještě snažily něco s výsledkem udělat, ale dopředu už to nebylo zdaleka takové jako v první půli a naopak Kamenice nad Lipou hrozila nebezpečnými pasy za obranu. Jeden z těchto úniků využil L. Kašparec. Definitivní tečku za utkáním udělal další brejk domácích, který hasil V. Zach až za cenu penalty. Za tento nijak zákeřný zákrok byl poměrně necitlivě ohodnocen druhou žlutou kartou a proměněný pokutový kop z kopačky M. Strašíka dokonal dvojitý trest pro jiřické. Posledních pár minut se už zápas víceméně jen dohrával.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček (hráč TJ Slovan Kamenice nad Lipou B): První poločas přinesl vcelku vyrovnaný zápas solidní úrovně. Na obou stranách bylo k vidění několik šancí. Hosté nám dělali problémy dobrými náběhy, které jsme ne vždy dokázali dobře pohlídat. Ve druhém poločase, jsme se lépe pohybovali a byli jsme lepší než hosté. Výhra je zasloužená.

SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): První poločas byl hodně otevřený z obou stran a klidně mohl skončit minimálně 2:2, my ale své šance zahodili. V tom druhém už jsme nepředvedli dopředu vůbec nic a i směrem dozadu to mělo k dobrému výkonu hodně daleko.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Přibyl [-] - J. Pfaur [-] (46. L. Hadač [-] ) , M. Strašík [-] , V. Spěváček [-] , J. Strašík [-] - L. Kašparec [-] , P. Macháček [-] , J. Houser [-] (85. T. Filípek [-] ) , J. Ira [-] (81. P. Šiška [-] ) - J. Houser [-] (66. J. Nechvíle [-] ) , O. Joza [-] -

SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Vincenc [-] , R. Čepl [-] , J. Langr [-] , V. Zach [-] - P. Příhoda [-] , P. Novák [-] (76. A. Borovička [-] ) , M. Hájek [-] , J. Dvořák [-] , M. Jirků [-] (46. D. Čepl [-] ) - D. Vincenc [-] -

ŽK: 25. J. Houser - 9. V. Zach , 28. D. Vincenc , 58. P. Novák . ČK: 72. V. Zach .
Hráči zápasu: O. Joza , P. Macháček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOLEJŠ Adam - ŠTANGL Josef (N), SADSKÝ Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra hostů

V Kamenici nad Lipou si Jiřice poradí. Mají dost kvalitní tým na to, aby je kolísavost kamenických výkonů nezastihla v nedbalkách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů