0:2
(0:0)
65. P. Pikl
80. P. Pikl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd zlomil odpor Staňkova až ve druhé půli


Branky


65. P. Pikl , 80. P. Pikl
0

Na půdu posledního Staňkova zavítal v rámci jednadvacátého kola Chodský Újezd, který rozhodl utkání v poslední půl hodince hry a okupuje tak aktuálně čtvrtou příčku.    

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Duel načali lépe domácí, ale během úvodních pětačtyřiceti minut již postupně začali přebírat otěže utkání hosté. Na branku si však diváci museli počkat až do druhé poločasu.

 

I ten začal lépe Staňkov, který hrozil ze standardních situací, ovšem hosty podržel brankář Slivoně. Až po hodince hry se skóre změnilo. Újezd udeřil po silné zbrani právě domácích. Volný přímý kop Marcel pouze vyrazil, první byl u míče Petr Pikl a poslal balón do sítě. Stejný hráč utkání  i definitivně rozsekl deset minut před koncem zápasu, když se po chybě hostující obrany, která příliš riskovala, řítil sám na brankáře, kterému udělal kličku a potvrdil zisk tří bodů pro svůj tým.  



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Milan Kucharič: „Začali jsme dobře, pak jsme ovšem pustili soupeře do hry. Po prvním gólu jsme to již museli trochu otevřít a Újezd toho dokázal využít.“

TJ Chodský Újezd
Petr Pikl: „Pro nás jsou to důležité tři body, zápas byl těžký. Důležité bylo, že nás podržel proti standardním situacím soupeře, které jsou jejich velkou zbraní, gólman Slivoně.“



Sestavy


FK Staňkov
T. Marcel [-] - M. Brychcín [-] , F. Dolejš [-] , P. Štverka [-] , L. Zahoř [-] - T. Bozděch [-] , T. Výrut [-] , J. Kubina [-] , P. Farkaš [-] (80. V. Voves [-] ) - J. Hruška [-] , J. Vrba [-]

TJ Chodský Újezd
P. Slivoně [-] - M. Beneš [-] , P. Opava [-] , L. Pikl st. [-] , J. Vejvoda [-] - V. Vyskočil [-] (84. J. Dufka [-] ) , M. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] - P. Pikl [-] , L. Jílovec [-] (82. P. Pikl st. [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.