Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí Svéradice s Planou nezaváhaly


Branky


0

Domácí se po vítězství nad předposlední Chodovou Planou zase o něco více přiblížili druhému místu, naopak oslabení hosté stále zůstávají na předposlední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Skóre utkání otevřeli již po osmi minutách hry hosté. Benedikt zatáhl balón po levé straně, předložil pod sebe na Bohuslava Soukupa, který se prosadil umístěnou střelou. Když už se zdálo, že se v prvním poločase nebude měnit skóre, nadechl se k rychlému výpadu Vlastimil Beránek a do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu.  

 

Zkraje druhé půle dokonal obrat Svéradic Martin Chaloupka, když se prosadil po pěkné kombinaci svého týmu. Ovšem hosté se nevzdávali a brzy dokázali opět srovnat. Bohuslav Soukup vybojoval míč deset metrů před pokutovým územím soupeře, na jeho hranici doběhl a poslal balon do sítě. Jenže strhující vývoj utkání pokračoval. Dvougólového střelce ve svých řadách našli i domácí, když se z brejku opět prosadil Vlastimil Beránek. Stejný hráč pak dokonal hattrick a uklidnil svůj tým i deset minut později. Definitivní pojistku za utkáním přidal vzápětí i Michal Jiřinec a domácí tak mohli slavit zisk tří bodů.   

  

 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Miroslav Rambousek: „Utkání bylo hodně podprůměrné. Jsem rád za tři body, kvalita naší hry i celého utkání však byla strašná.“

TJ Slavoj Chodová Planá
Saša Suk: „Nedá se hrát tahle liga se sedmi hráči a s klukama, kteří netrénují. Ale i tak jsme podali dobrý výkon, s favoritem dlouho drželi krok a opět nás podržel neskutečným zákroky gólman.“



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - P. Prokopec [-] (32. J. Vonášek [-] ) , J. Sova [-] , M. Herout [-] , V. Brůha [-] - M. Chaloupka [-] (76. J. Lávička [-] ) , S. Makovec [-] , R. Kába [-] , M. Jiřinec [-] - V. Beránek [-] , Z. Prokopec [-] (72. D. Klas [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - M. Zápotočný [-] , J. Abramčuk [-] , Z. Kutička [-] , J. Plecitý [-] - P. Chval [-] , V. Benedikt [-] (60. P. Ščasnár [-] ) , R. Ovčačík [-] , B. Soukup [-] , Z. Rolko [-] - L. Radil [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.