Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 15:00

12.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znovuzrozený Provodov nasázel nováčku z Nevšové půltucet branek


Branky


11

Pikantní souboj se očekával v sobotním odpoledni na Provodově, kde zavítal nováček soutěže z Nevšové a právě odsud má majitel Provodova Josef Rak svoji manželku. Domácí celek v posledním kole vybouchl v Morkovicích a proti Nevšové si chtěl svoje fanoušky udobřit výhrou. Začátek vyšel domácím na jedničku a brzy vedli po brance Veleva. Provodov ve druhém dějství postupně navyšoval svůj náskok, hosté sice vstřelili v kombinované sestavě čestný úspěch, ale poslední slovo měl střídající Haloda. Hostím se ale vůbec nelíbil výkon rozhodčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel v první půli do vedení

První poločas přinesl vyrovnanou hru, domácím pomohla rychlá branka Veleva, což je uklidnilo. "Dokázali jsme s kvalitním soupeřem držet krok pouze do 60. minuty zápasu. Obdrželi jsme branku už ve druhé minutě zápasu, z té jsme se ale oklepali a mohli i vyrovnat. Hned v úvodu druhé půle se do samostatného průniku dostal Roman Vašička a mohl znovu vyrovnat, zastavil ho však praporek pomezního rozhodčího Mičkala i přes nevoli fanoušků z Nevšové, kterých zde byla většina. I další naše akce směrem dopředu byly pro ofsajdy zastaveny. Soupeři se následně podařilo vstřelit rychlé dva góly a zápas tak rozhodnout. I když jsme se na chvíli vrátili do hry gólem Petra Karmazína na 3-1, Provodov okamžitě zvýšil na 4-1. Další branky pak padly v závěru, kdy mužstvo již nemělo chuť ani sílu něco změnit", hodnotí nepovedené utkání na Provodově nevšovští fotbaloví funkcionáři.

 

Domácí přidali další branky

Obě mužstva postrádala své opory – domácí kvarteto, soupeř dvě. I proto v dresu Nevšové nastoupili hned dva bývalí hráči Provodova – v poli Beňo a mezi tyčemi gólman Zámorský. Lépe ale začali domácí, kteří hned z prvního útoku skórovali, když si střelu Veleva soupeř tečoval do své brány – 1:0. „I ve zbytku času brankář soupeře čaroval, po gólu volaly zejména šance Kamenčáka s Gargulákem,“ zalitoval trenér Provodova Josef Rak. „K vidění byl pohledný fotbal, i soupeř se postupem času osměloval, vepředu byl nebezpečný hlavně Tomšů,“ vypozoroval Rak.
Po přestávce ale již jeho tým zcela ovládl hru a prosadil se i střelecky. „Gargulák se na hrotu výborně zorientoval na místo Ulmana a prakticky rozhodl o našem úspěchu. Soupeř pak sice z brejku Karmazínem korigoval, ale vzápětí střídající Haloda dvakrát udeřil a definitivně zlomil odpor hostů,“ radoval se kouč domácích, pro něhož měl duel zvláštní příchuť. Jeho manželka totiž pochází z Nevšové. „Hosté možná takový výprask nezasloužili. Ale vyhráli jsme zaslouženě, podali jsme nejlepší výkon podzimu,“ dodal Josef Rak.
Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-provodov-vyucil-novacka-lidr-vyucoval-20181022.html

 



Ohlasy k zápasu


FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Pro hosty je výsledek hodně krutý, ale my jsme odehráli zatím nejlepší podzimní zápas a odnesla to právě Nevšová.

TJ Sokol Nevšová
facebook Nevšové: Od první minuty v tendenčně řízeném utkání zvítězili zcela zaslouženě domácí. Význam slov tendenční - zaměřen, projevující úmysl, stranící, zaujatý-viz R+AR1



Sestavy


FC RAK Provodov
R. Petr [-] - M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] , M. Elšík [-] , M. Velev [-] , V. Chalupa [-] (85. T. Hnilo [-] ) , J. Gargulák [-] , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] (89. J. Talaš [-] ) , R. Kamenčák [-] (70. T. Haloda [-] ) , V. Barcuch [-]

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - S. Beňo [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-] , T. Juriga [-] , V. Tomšů [-] , P. Karmazín [-] , T. Munster [-] (46. R. Vašička [-] ) , A. Řiháček [-] , M. Mujkoš [-] , R. Machač [-]

ŽK: 45. M. Laciga , 89. M. Elšík - 44. A. Řiháček , 64. R. Vašička .
Hráči zápasu: R. Petr , P. Hlobil , M. Velev - P. Karmazín .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2018 10:38
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2018 19:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 11:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 20:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 19:07
Petr Koseček

Expert: Jaroslav Koutný
Tip experta: výhra domácích

Provodov v derby nováčka z Nevšové přehraje

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 17:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2018 11:11

Tip: výhra domácích