Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclovští venku nastříleli bůra


Branky


0

Fotbalisté Milavče na svém hřišti přívitali Meclov, který od nich v tabulce nebyl příliš vzdálený. Hosté utkání vzali naprosto do své správy a svému sokovi nakonec uštědřili pět branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas duelu byl ještě celkem vyrovnaný, rozdíly mezi oběma celky nebyly příliš znatelné. Domácím se však meclovskou obranu nepodařilo přelstít a vstřelit gól, takže do vedení se dostali hosté. Svůj první zásah v zápase si připsal útočník Petr Vorel a hostující celkem si tak mohl jít o přestávce odpočinout s lepšími pocity, neboť vedl 1:0.

Když bylo řečeno, že první poločas byl ještě dosti vyrovnaný, ve druhé půli už naprosto dominovali meclovští hráči. Druhý gól hostujícího mužstva vsítil Jiří Pačesný. O pár minut později si svůj druhý zásah připsal znovu Jiří Pačesný, který proměnil nařízenou penaltu. Čtvrtý gól Meclova vstřelil opět Vorel a bylo definitivně rozhodnuto. Poté byl vyloučen Lukáš Kneblík a hosté dohrávali o deseti. Vůbec jim to však nevadilo, pátý gól zaznamenal Jiří Pačesný, jenž tak dokonal hattrick.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz: První poločas byl vcelku vyrovnaný v poli, Meclov měl více šancí, hrálo se na malém hřišti s množstvím soubojů. Ve druhém poločasu jsme už byli herně daleko lepší s mnoha gólovými šancemi. Nejlepším hráčem Meclova byl Filip Němec.



Sestavy


TJ Sokol Milavče
J. Královec [-] - Z. Krčma [-] (70. P. Vondrovic [-] ) , M. Příbek [-] , V. Krčma [-] , L. Klukan [-] - M. Hranai [-] , M. Šot [-] , J. Kořán [-] , K. Wendl [-] - F. Copák [-] , F. Geiger [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - V. Kafka [-] , J. Vogeltanz [-] , R. Javůrek [-] , P. Vogeltanz [-] - J. Pačesný [-] , J. Beran [-] , R. Paluch [-] , L. Kneblík [-] - P. Vorel [-] (75. O. Mothejzík [-] ) , F. Němec [-]

ČK: 75. L. Kneblík .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.