0:1
(0:0)
60. V. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klenčí si překapivě připsalo skalp lídra!


Branky


60. V. Čech
0

Jeden z nejvíce šokujících výsledků si pro své fanoušky přichystali hráči Spartaku Klenčí, kteří dokázali vyloupit Koloveč B - první tým tabulky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Kolovče B s takovouto ztrátou nejspíš rozhodně nepočítali. Vždyť vedoucí mužstvo tabulky přivítalo na domácím hřišti tým, který se nachází až na příčce jedenácté. I přesto je vidět, že fotbal je jen hra a o náhody tu není nouze, jak potvrdili hráči Klenčí. Domácí fotbalisté byli aktivnější, dobývali hostující svatyni, nicméně hosté srdnatě bránili a dokonce i sami udeřili. I když by se jistě spokojili s remízovým stavem a jedním bodem, nakonec brali všechny tři, to když jedinou branku duelu vstřelil Vojtěch Čech. Domácím se do závěrečného hvizdu srovnat nepodařilo a překvapivý vyýsledek se tak stal skutečností.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč B
Miroslav Duchoň (TJ Slavoj Koloveč B): Hosté sem přijeli uhrát remízu, ale nakonec si odvezli vítězství. My jsme často hráli na jednu bránu, ale nebyli jsem schopní proměnit šance, vstřelit gól.

Spartak – První chodská Klenčí
Vojtěch Mifek (Spartak – První chodská Klenčí): Z naší strany bojovný výkon s fotbalově dobře vybaveným týmem, dokázali jsme ubránit spoustu standardních situací dobře hrajících domácích. My jsme hrozili z rychlých brejků do otevřené obrany soupeře. Bohužel Vojtěch Mifek a Michal Čipera své šance nevyužili, což se podařilo až v šedesáté minutě Vojtovi Čechovi. V bráně nás opět podržel skvěle chytající matador Zbyněk a řadu šancí domácího celku zlikvidoval. Je to pro nás cenná výhra, s týmem který má ve svém středu spoustu vynikajících fotbalistů. Naším nejlepším hráčem jednoznačně Pavel Sokol, který dával naší hře klid, myšlenku a skvěle bránil.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč B
M. Janeček [-] - M. Záhrobský [-] , R. Denk [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-] - K. Tomášek [-] , M. Lucák [-] , J. Bittengl [-] , P. Kadlec [-] - T. Homolka [-] , M. Duchoň [-]

Spartak – První chodská Klenčí
Z. Veber [-] - P. Osvald [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , M. Čipera [-] - J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , P. Sokol [-] , V. Čech [-] (70. K. Hula [-] ) - J. Houdek [-] , V. Mifek [-]

Hráči zápasu: P. Sokol .
Místo: Únějovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.