3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý tým tabulky nezaváhal


Branky


0

Fotbalisté Tatranu Přimda, kteří se nacházejí na úplném chvostu, zavítali na hřiště Tlumačova, který se naopak dotahuje na první místo v soutěži. Domácí potvrdili roli favorita a s přehledem zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Startu Tlumačov nepřichystali svým fanouškům žádný překvapení a v utkání proti Přimdě si v klidu došli pro další důležité tři body za výhru 3:0. O první, vlastně i vítěznou, branku se postaral obránce Michal Tesař ve třicáté minutě duelu a domácí mohli hrát v klidu. Po přetávce Tlumačovští své vedení ještě navýšili. Na 2:0 dával útočník Michal Čára. V závěru potvrdil vítězství Startu ještě střídající Josef Hruška. Hráči Přimdy tedy odjeli z Tlumačova s nepořízenou.



Sestavy


TJ Start Tlumačov
J. Touš [-] - J. Malík [-] , M. Tesař [-] , Z. Bláha [-] , M. Hruška [-] - L. Hruška [-] , J. Minařík [-] , M. Wolf [-] - T. Řezníček [-] (55. J. Brichcín [-] ) , M. Čára [-] , T. Čadek [-] (60. J. Hruška [-] )


Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.