3:1
(0:0)
55. D. Grün
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FK Bohemia Kaznějov porazila Plasy a kráčí za vysněnou baráží


Branky


47. J. Diviš , 50. J. Uher , 70. M. Fedorco - 55. D. Grün
0

Domácí svěřenci kouče Vladimíra Pytlíka přehráli 3:1 TJ Sokol Plasy, získali tři body a dál kráčejí za vytouženou druhou barážovou pozicí. Plasy přesto po domácí prohře 2:5 s posledním Spartakem chrást, se tentokrát na hřišti Kaznějova vytáhli a dokonce po poločase hráli s druhým mužstvem soutěže bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plasy nastoupily tentokrát v optimální sestavě i formě a dokázaliy se silnějším soupeřem hrát velmi vyrovnanou partii až do 70. minuty, kdy tři body pro domácí pojistil z penalty střelec domácího celku Fedorcco.

Vyrovnaná partie v prvním poločase

Hosté ze Sokola Plasy nasadily výbornou defenzivní taktiku a střelci fotbalovějšího Kaznějova se proti obraně hostů ze severu Plzeňska těžko prosazovali. I proto se šlo do šaten za bezbrankového stavu.

Domácí protrhli střeleckou smůlu

Domácí střelci se nakonec prosadili střelci Divišem a Uhrem. A přestože Plasy brzy vsítili kontaktní branku Grünem, brzy na to, konkrétně v 70. minutě byla nařízena penalta, kterou domácí střelec Fedorcco proměnil a na to už hosté zareagovat nedokázali. FK Bohemia Kaznějov vyhrál 3:1 a udržel si druhé místo v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, domácí trenér: "Bojujeme dál o postup do baráže. Důležitý bude zápas příštího kola ve Starém Plzenci."




Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
M. Mleziva [-] - P. Kožíšek [-] , T. Vaneš [-] , J. Vondráček [-] , J. Diviš [-] - D. Pojer [-] , M. Fedorco [-] , V. Kratochvíl [-] - P. Vaneš [-] , D. Vinkler [-] , J. Uher [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - J. Jakeš [-] , M. Matoušek [-] , T. Halama [-] , J. Jakeš [-] - S. Randa [-] , O. Macháček [-] , M. Matoušek [-] - S. Randa [-] , M. Skuhrovec [-] , D. Grün [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.