1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raková vyhrála i v Kralovicích a v příštím kole už může postoupit


Branky


67. M. Řenč - 17. J. Burda , 32. A. Vrba
0

Vedoucí Raková potvrdila svoji výjimečnost v soutěži i tentokrát a vyhrála na trávníku Sokola Kralovice 2:1, když v poločase již díky brankám obránce Jana Burdy a útočníka Aloise Vrby vedla už 2:0. Je tak jasné, že v příštím zápase doma proti rezervě Slavoje Mýto bude TJ Sokol Raková hrát o potvrzení prvního místa, a také o zajíštění postupu do vyšší soutěže 1.A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože hosté z Kralovic v druhém poločase vyrovnali hru a zásluhou Martina Renče zkorigovali stav a dostali se hostům na dostřel, bod ze zápasu "nevydolovali", což pro ně znamená, že jejich šance na postup z druhého barážového místa se snížili.



Sestavy


TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - J. Vlk [-] , J. Koudele [-] , M. Horyna [-] , V. Ježek [-] - J. Mareš [-] , F. Volín [-] , D. Hyneš [-] , M. Řenč [-] - J. Lavička [-] , P. Koča [-]

TJ Sokol Raková
J. Šilhánek [-] - D. Kašpar [-] , M. Reitspies [-] , P. Procházka [-] , J. Burda [-] - J. Procházka [-] , J. Rottenborn [-] , J. Bartoš [-] , J. Břicháček [-] - A. Vrba [-] , P. Vohár [-]

Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.