4:3p.
(0:1)
14. D. Grün
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec sice vyhrál, ale naděje na baráž o postup se mu snížila


Branky


0

SK Starý Plzenec vstupoval do zápasu s velkou nadějí, že ještě bude moci hrát barážový zápas o postup. Toto podvědomí ale jakoby svazovalo domácím borcům nohy a navíc hosté ze Sokola Plasy hráli výborný a technický fotbal, čehož dokázal využít během celého zápasu a moc nechybělo, aby si hostující celek odvezl ze hřiště pod Radyní dokonce tři body. Všemu zabránil až ukrajinský ostrostřelec hrající už dlouhou dobu v českých zemích Vitalij Drohobeckyij, který minutu před skončením zápasu vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A tak se ve Starém Plzenci kopaly penalty. Jako první začali kopat hostující hráči a jelikož dvakrát brankáře Milana Vykoupila nepřekonali, ze dvou bodů po vítězství na penalty se radovali hosté. Zajímavostí jistě je, že domácí hrající trenér Parlásek sáhl k tradiční změně brankářů i přesto, že ve 24. kole podal vynikající výkon proti Kaznějovu bojujícímu o postupovou baráž další staroplzenecký brankář Slováček. Ve Starém Plzenci nyní tak mají velmi vyrovnanou brankářskou dvojici Slováček a Vykoupil.

Hosté šli do vedení

Ve 14. minutě poslal hosty do vedení David Grün a hosté dokázali vzdorovat útokům domácích borců a kvalitní defenzivní hrou dokázali jít do šaten s jednobrankovým vedením.

Domácí vyrovnaliá za minutu dvanáct

Hosté hráli kvalitní útočný fotbal a domácím se stále nedařilo prosadit se, stejně jako ve 24. kole doma proti Kaznějovu i tentokráte v kole 25. musel úřadovat Vitalij Drohobeckyij. Proti kaznějovu zařídil vítězství v poslední minutě z penalty, tentokrát vyrovnával proti Plasům minutu před koncem. Každopádně se z Drohobeckyije stává muž pevných nervů do koncovek.

V penaltovém rozstřelu se hosté, kteří začínali se střelby ze značky pokutových kopů dvakrát mýlili a pátý domácí střelec už ani nemusel jít kopat penaltu. Po zásahu domácího brankáře Vykoupila vypuklo ve Starém Plzenci nadšení, které ovšem zmírnila zpráva z Kralovic, že Sokol Kralovice nasázel Příkosickým pět branek a Starý Plzenec tak v boji o postupovou baráž ztrácí jeden bod.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Domácí trenér Parlásek a vedoucí mužstva Ernest: "Vzhledem k průběhu zápasu je vítězství na penalty výborné, přesto je to pro nás v boji o postup do baráže ztráta."




Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - S. Volín [-] , M. Schejbal [-] , P. Staněk [-] , T. Pata [-] - J. Parlásek [-] , J. Bláha [-] , T. Fuja [-] - V. Drohobeckyj [-] , M. Šindelář [-] , P. Batěk [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - J. Jakeš [-] , M. Matoušek [-] , T. Halama [-] , M. Šamberger [-] - N. Švarc [-] , O. Macháček [-] , J. Skuhrovec [-] - D. Grün [-] , M. Skuhrovec [-] , M. Kroupa [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.