0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostující Kralovice slaví, ve druhém poločase nastřílely čtyři branky a postoupily do baráže


Branky


0

Před 110 diváky se na hřišti v Plasích, nedaleko světoznámého kláštera hrálo derby mezi domácím TJ Sokol Plasy a hostujícím klubem TJ Sokol Kralovice. Po bezbrankovém poločase se prosadili hosté a vyhráli v druhé půli i v celém zápase 0:4, když jejich branky stříleli Koča, Lavička, Purkar a Volín. Výsledek znamená, že TJ Sokol Kralovice vybojoval druhé místo v tabulce a zajistil si účast v barážovém zápase o postup do 1.A třídy. V Kralovicích, které leží jen deset kilometrů od Plas vypukly nebývalé oslavy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitým momentem zápasu byla 60. minuta, kdy se trefil jede ze střelců hostujícího celku Jan Lavička a domácí obrana, která až drtivě v místním derby čelila tlaku hostujícího týmu bojujícího o postupovou baráž, začala chybovat a domácím se rozložila defenzivní taktika, toho využili další střelci Volín, Pavel Koča a střídající Jan Purkar. Hosté zaslouženě vyhráli 0:4 a postoupili do baráže.

 

 

Foto Antonína Havlíčka zachycuje mužstvo Sokola Kralovice po vítězství v Plasích.

Domácí se houževnatě bránili

Už před prvním poločasem Jaroslav Bodurka, jednatel TJ Sokol Kralovice prohlásil: "Před sezónou bylo naším cílem umístění do třetího místa, ale nyní máme ve svých rukou takříkajíc ohromnou šanci, zahrát si o postup v baráži. To ale musíme skončit druzí a vyhrát v Plasích." A hosté skutečně útočili od první minuty, měli i více šancí, ale domácí hráli defenzivní taktiku, která jim po celý první poločas vycházela.

Domácí zlomila branka Jana Lavičky

V 60. minutě vsítil hostující střelec Jan Lavička vedoucí branku hostů a domácí museli defenzivní taktiku opustit, otevřít hru a jejich koncepce se jim sesypala. O deset minut později vsítil druhou branku Kralovic Volín a v 75. minutě poslal Pavel Koča hostující Sokol Kralovice do tříbrankového vedení. V 85. minutě ještě skóroval Jan Purkar, který střídal Jana Lavičku. Kralovice vyhrály v Plasích 0:4 a čekají na barážový los o postup do 1.A třídy, kde na ně čeká někdo z trojlístku Stod, Žihle, Senco Doubravka "B".



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plasy
David Grún, domácí útočník: "Hosté měli velkou motivaci, postup do baráže, a to rozhodlo."

TJ Sokol Kralovice
Pavel Koča, střelec zápasu a hráč 25. kola soutěže: "Už v prvním poločase jsme měli více šancí, ale domácí zlomil první branku Jana Lavičky. Koho bychom chtěli do baráže? Ze Žihlí by to bylo derby, Senco Doubravka B by asi nasadila i hráče z divizního áčka. Tady už si soupeře nevyberete."



Sestavy


TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - J. Jakeš [-] , M. Matoušek [-] , T. Halama [-] , M. Šamberger [-] - N. Švarc [-] , O. Macháček [-] , J. Skuhrovec [-] - D. Grün [-] , M. Skuhrovec [-] , M. Kroupa [-]

TJ Sokol Kralovice
J. Bodurka [-] - D. Hyneš [-] , J. Koudele [-] , M. Horyna [-] , M. Pecka [-] - J. Mareš [-] , F. Volín [-] , D. Hyneš [-] , M. Řenč [-] - J. Lavička [-] (75. J. Purkar [-] ) , P. Koča [-]

Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.