M. Koudelka 19. (vl.)
M. Sládek 78.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň poprvé ztratila


Branky


19. M. Koudelka (vl.) , 78. M. Sládek
33

Domácím se zatím vůbec nedaří a s pouhým bodem jsou v dolní polovině tabulky. To Dříteň měla po třech kolech plný počet bodů a držela první místo. Favorit zápasu byl jasný, nakonec zápas skončil úplně jinak, než se očekávalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka Miroslava Koudelky udala ráz prvního poločasu

Domácí tým potřeboval konečně bodovat, a tak od začátku vsadil na bojovnost a důraznou hru. Zápas se odehrával ve vysokém tempu a pro oba týmy byl velcie fyzicky náročný. Herně se, ale hostům, ale tolik nedařilo jako v předchozích kolech a v zakončení nebyli tak přesní. Domácí bojovali na hranici svých možností a odměnou jim byla první branka v hostující síťi. To když po zahraném rohovém kopu si neštastně srazil míč do vlastní brány Miroslav Koudelka 1:0. Vedoucí branka domácí ještě více nabudila a více semkla. Hosté se dostali do několika zakončení, ale buď netrefili branku a nebo šance pochytal dobře chytající Karel Barva v brance domácích. První poločas už další branku nenabídl a tak se šlo do kabin za stavu 1:0, pro domácí.

Martin Sládek přidal druhou branku domácích

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Hrál se agresivní, důrazný a fyzický náročný fotbal. Domácí tým bojoval o každý metr na hřišti. Hosté se snažili o vyrovnání a domácí tým zase přidat pojistku, aby se nemusel strachovat až do závěru zápasu o výsledek. Nakonec se to domácím podařilo. Po pěkné akci, zakončil přesně domácí Martin Sládek 2:0. Po této brance se hostům podařilo domácí zamknout na jejich polovině hřiště, ale k větším šancím to nevedlo a tak se museli poprvé v sezoně sklonit před soupeřem. Za týden čeká Dříteň doma Boršov nad Vltavou. Kamenný Újezd zajíždí k zápasu na hřiště favorizované Kaplice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Karel Barva (hráč): Rád bych pochválil cely tým!! Takhle odmakaný zápas od 1-90 minuty klobouček před nimi. A to nám přineslo ovoce. Jsem rad ze jsem vychytal nulu. Po roční pauze kdy jsem vůbec nebyl na hřišti jsem rád že jsem se vrátil. Pro každého gólmana je nula úspěch. Ale jak říkám cely tým pracoval na 1000%!!

TJ Dříteň
Tomáš Smékal: Od nás hrůza celý tým! Soupeři gratuluji ke 3 bodům za kterými šel hodně tvrdě svými zákroky kterým pán v černém jen přihlížel a v klidu se usmíval, dlouho jsem takovýto zářez nezažil, ten chlapec ve věku cca 22 let viděl fotbal jen z rychlíku, tohle nemá na hřišti co dělat.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
K. Barva [-] - D. Průdek [-] , V. Mráz [-] , J. Stegbauer [-] , F. Filip [-] , R. Soukup [-] (87. T. Kubeš [-] ) , M. Sládek [-] , D. Frnka [-] , A. Černý [-] , R. Kočí [-] , T. Vítů [-] (32. J. Rožboud [-] )

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] (46. Š. Parýzek [-] ) , M. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , P. Švejda [-] , O. Moudrý [-] (87. J. Bláha [-] ) , M. Koudelka [-] (46. T. Kovařík [-] ) , J. Klimeš [-] (89. P. Kolafa [-] ) , J. Moudrý [-] (68. L. Koudelka [-] ) , M. Strapáč [-] , T. Smékal [-]

ŽK: 62. R. Soukup , 69. D. Průdek , 84. F. Filip - 5. T. Smékal . ČK: 84. P. Švejda .
Hráči zápasu: K. Barva .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - KABELE Tomáš, GRANEC Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Martin Miklík
Tip experta: výhra hostů

Trápící se Kamenný Újezd nebude stačit ani na Dříteň, která si opět zastřílí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů