1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá poprvé ztratila, na hřišti nováčka zvítězila až na penalty


Branky


20

První bod v sezóně ztratili fotbalisté Bělé, kteří v 5. kole soutěže pouze remizovali na hřišti nováčka z Krchlebů 1:1. Druhý bod si pak hosté zajistili v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté své šance nevyužili

Hosté přijeli na hřiště nováčka v roli velkého favorita a také tak začali. Po rohovém kopu Malého zakončoval Tomášek, jenž trefil zblízka jen brankáře Chvátala. Poté se dostal do velké příležitosti Malý a domácí zachránil obránce, který zaskočil za již překonaného Chvátala na brankové čáře. Poté už Krchleby dobře bránily a ze své ulity ještě dokázaly vyrážet do nebezpečných kontrů. V prvním poločase se tak skóre neměnilo a do šaten se odcházelo za bezgólového stavu.

Krchleby srovnaly v 79. minutě, hostující Malý poté odmítl rozhodnutí z penalty

Do druhé půle hosté vyběhli již bez zraněného Pavla Jariny, kterého nahradil Radim Ebenhöf. Právě tento fotbalista se prosadil hned v 53. minutě, kdy mu balón předložil před bránu Bořil a Ebenhöf nezaváhal. Domácí mohli rychle vyrovnat, ale brankáře Bělé zachránila tyč. Stav 0:1 tak vydržel až do 79. minuty, kdy se už Krchleby radovaly. Po standardní situaci vyboxoval brankář Tomáš Jarina míč jen k protihráči a po následném závaru uklidil balón do sítě Petr Farkaš. Hosté pak vrhli všechny síly dopředu ve snaze zápas rozhodnout ještě v normální hrací době. A dostali k tomu obrovskou příležitost, když byla proti domácím nařízena penalta. K její exekuci se postavil Jaroslav Malý, jenž však nedokázal překonat Chvátala. Toho pak již v nastavení zachránilo také břevno. Po závěrečném hvizdu ještě viděl červenou kartu za nesportovní chování hostující Dominik Frank.

Druhý bod pro Bělou

V penaltovém rozstřelu už byli hráči Bělé přeci jen šťastnější. Zvítězili v něm 4:2 a získali tak prémiový bod.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Miroslav Malich (asistent trenéra):: Byl to těžký zápas. Na začátku neproměníme vyložené šance, soupeř vycítí šanci a pak je velmi nepříjemný. Hráli hlavně na brejky. Zápas se tak změnil v dobývání brány soupeře. Na konci prvního poločasu se nám zranil Pavel Jarina, kterému prasklo v již jednou operovaném koleně. Bohužel to vypadá, že nám bude chybět asi hodně dlouho. Do druhé půle jsme tam místo něho poslali Radima Ebenhöfa, který ten útok trochu oživil. Dokonce dával gól na 1:0. I po soupeřově vyrovnání jsme ještě mohli vyhrát. Byli jsme lepší a dokonce nám byla nabídnuta penalta. Určený exekutor se na to necítil, takže jsme se rozhodli pro Jardu Malého, který bohužel opět nedal. To byl asi zlomový moment. Kdybychom dali na 2:1, tak už bychom to asi dokopali. Proti takovému soupeři se na jeho hřišti nehraje dobře. Hráli v rozestavení 4-5-1, takže se tam dostáváte dost složitě. Přesto si myslím, že jsme první půli zahráli velice dobře. Ani druhá nebyla špatná, měli jsme pár dalších šancí, z nichž jsme to mohli urvat v normální hrací době, ale to se bohužel nepodařilo.



Sestavy


SK Krchleby 1921
T. Chvátal [-] - P. Farkaš [-] , F. Roth [-] , M. Kolář [-] (81. M. Gabriel [-] ) , V. Všechovský [-] , L. Sekereš [-] , T. Krejčí [-] (73. M. Doležal [-] ) , K. Bláha [-] , T. Vítek [-] , P. Bláha [-] , T. Ježek [-] (90. P. Selnar [-] )

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Braun [-] , M. Pustovojt [-] , P. Jarina [-] (46. R. Ebenhöh [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Tomášek [-] , D. Frank [-] , L. Černý [-] , J. Malý [-] , M. Šinál [-] , M. Bořil [-] (90. M. Černý [-] )

ŽK: 10. P. Bláha , 28. M. Kolář , 87. T. Vítek - 42. P. Jarina , 78. M. Tomášek , 84. R. Ebenhöh , 87. J. Malý , 90. M. Bořil . ČK: 90. D. Frank .
Hráči zápasu: P. Farkaš - R. Ebenhöh .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: REIPRICH Václav - CHEJLAVA Petr, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Bělá si pojede pro 3 body, ale a ty si i odvezou.

Tip: výhra hostů