Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Viktoria Úlice doma poráží SK Horní Břízu B


Branky


12

SK Viktoria Úlice po nevydařeném prvním zápase, bude chtít na domácí půdě vyhrát a mít všechny body doma. SK Horní Bříza B přijela s ořezanou sestavou porvat se o výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli tři branky

Jako první se v utkání trefili domácí a to krásnou přihrávkou do uličky , kde měl spoustu prostoru ke skórování František Popelka. Domácí měli k dispozici rohový kop, který využili po srážce obránců s brankářem. Mezi nima se podařilo prosadit domácímu Jaroslavu Hoblovi. Poté hosté více otevřeli hru a domácí si vypracovali řadu úniků, ale brankář hostů si počínal na výbornou. Třetí gól vypadal, že padl z ofsajdu, kdy vyraženou střelu brankáře dorazil míč do sítě domácí Martin Mrázek.

Ve druhém poločase se přiostřilo

Ve druhém poločase se hrál vyrovnanější fotbal, gól hostí padl z přímého kopu, kdy vymetl šibenici Michal Chocholatý. Čtvrtý gól domácích si nešťastně do vlastní brány vsítil Petr Braun z rohového kopu. Hra hostí byla nepřesvědčivá, což bylo způsobeno problémy v sestavě, se kterými se Bříza potýká od začátku sezóny. Několik zraněných hráčů na klíčových postech, což se promítlo ve složení útoku a stoperské dvojici. Navíc hosté měli velký problém s terénem a nepřesnými přihrávkami.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Bříza B
Jakub Salzman: V první půli jsme udělali mnoho chyb, ze kterých vyplynul výsledek v poločase 3:0 pro domácí. Do druhé půle jsme se zvedli, ale na obrat to nestačilo ani zdaleka. Pokud chcete vyhrávat, musíte dávat góly a pokud takřka nevystřelíte za poločas na bránu, žádné dát nemůžete. Domácí si výhru zasloužili, byli bojovnější a každá střela mířila mezi tři tyče.



Sestavy


SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - I. Lytvynenko [-] , D. Pánek [-] , F. Popelka [-] , B. Sadílek [-] , D. Šablatura [-] , O. Bělohlav [-] , L. Soukup [-] , J. Hobl [-] (77. J. Liška [-] ) , P. Fazekaš [-] , M. Mrázek [-]

SK Horní Bříza B
L. Pochobradský [-] - M. Šedivý [-] , P. Braun [-] , J. Riedl [-] , R. Končal [-] , V. Němeček [-] , M. Chocholatý [-] , M. Vodák [-] , J. Kříž [-] , L. Cvrk [-] (50. P. Seko [-] ) , J. Salzman [-]

ŽK: 70. I. Lytvynenko - 80. R. Končal .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - KOPECKÝ Jiří (N), GALOVIČ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tadeáš Nový

Expert: Tadeáš Nový
Tip experta: výhra hostů

Hosté využijí více šancí a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích