Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 13:00

26.kolo, Plzeňský | Domažlice | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětigólový příděl ve druhém poločase přinesl domácím tři body


0

Domácí tým Sokol Postřekov se dlouho nemohl prosadit, aby nakonec rozhodl pěti góly ve druhém poločase o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zahazování šancí

V dnešním utkání na sebe narazili týmy ze spodní části tabulky. Tento zápas již nic neřešil, co se postavení obou mužstev týče a tak se hrálo v uvolněné atmosféře. V prvním poločase se oba týmy trápili s koncovkou a hlavně domácí zahazovali šance na změnu skóre. Proto se do kabin odcházelo o poločase za bezbrankového stavu.

Kanonáda domácích a hattrick Jana Bučka

Ve druhém poločase se obrázek hry začal pomalu měnit a nakonec se stal jednoznačnou záležitostí domácího celku z Postřekova. Domácí i nadále byli lepším týmem a začali se i prosazovat gólově. Postupně se prosadili Kreuz, Bartoň a hattrickem se blýskl Buček. Domácí v poklidu vyhráli poslední zápas sezony s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov B
Jiří Steinberger: V prvním poločase jsme zahazovali velké množství šancí, ale po poločase se to změnilo a nakonec to byla jednoznačná záležitost.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov B
D. Paidar [-] - R. Janeček [-] , A. Pareský [-] , M. Veber [-] , M. Cibulka [-] - D. Karlík [-] , P. Bartoň [-] , F. Kreuz [-] , M. Fajna [-] - J. Váchal [-] , J. Buček [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.