1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas musely rozhodnout penalty


Branky


0

Fotbalisté UNIONU B zavítali v sedmnáctém kole na hřiště pátého Prazdroje Plzeň. Hosté se nacházejí na místě desátém, takže domácí byli favority. UNION si však dokázal poradit a odvezl si výhro po penaltách!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oby týmy měly několik dobrých šancí, ale dlouho se jim žádnou nepodařilo proměnit. Trefil se až hostující záložník Marek Šimůnek a možná trochu překvapivě poslal UNION B do vedení. Ve druhé půli se hrál opět urputný a vyrovnaný fotbal, domácím se poté podařilo vyrovnat na konečných 1:1. Utkání tedy dospělo až k penaltám, které s naprostým přehledem ovládli hráči UNIONU. Obrovskou měrou se na tom podílel brankář Marek Haase, který obvykle nastupuje ve středu zálohy, v tomto zápase se však postavil do branky a předvedl fantastický výkon, když v rozstřelu chytil hned dvě penalty! Hosté nakonec na pokutové kopy zvítězili 4:1, rozhodující penaltu proměnil zkušený záložník Luboš Kučera, kterému za pár týdnů bude již 52 let. UNION si tak připsal důležitou výhru.



Ohlasy k zápasu



TJ Union Plzeň B
Petr Starý (TJ UNION Plzeň B): Zápas byl vyrovnaný, pár šancí na obou stranách, remíza zasloužená. Penalty jsme zvládli zkušeně, dali jsme čtyři ze čtyř, náš gólman první dvě chytil.



Sestavy



TJ Union Plzeň B
M. Haase [-] - Z. Chmelík [-] , P. Chudý [-] , O. Jakoubek [-] , V. Jíra [-] - R. Falbr [-] , M. Vinický [-] , L. Kučera [-] , K. Kučera st. [-] , M. Šimůnek [-] - M. Prcín [-]

Hráči zápasu: L. Kučera .
Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.