Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté zůstávají na jaře neporaženi


Branky


0

Fotbalistům Hradiště se povedl skvělý kousek - vyhrát na hřišti lídra soutěže a ještě k tomu nastřílet pět branek! I díky tomu jsou v jarní fázi soutěže zatím stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující hráči vstoupili do utkání aktivněji a již ve dvanácté minutě se ujali vedení. První branku duelu zaznamenal záložník Pavel Rom, který překonal brankáře Vodních staveb Lukáše Hosnedla. Domácí však inkasovaný gól příliš neznervóznil a během dvou minut otočili vývoj zápasu. Ově trefy si připsal útočník Petr Hrdlička, jenž mířil přesně ve dvacáté čtvrté a šesté minutě.

Hráči Hradiště však nesložili zbraně a podařilo se jim vyrovnat. Šťastným střelcem byl forvard Jan Bihary. O pár chvil později se hosté radovali znovu a vzali si vedení v utkání na svoji stranu. Zasloužil se o to opět Pavel Rom, díky jeho trefě vedlo Hradiště 3:2. v 69.minutě úřadoval Jan Bihary, který také vstřelil druhý gól v utkání. Na 3:4 z pohledu domácích Vodních staveb snižoval Petr Hrdlička, který touto trefou dokonal hattrick. Hosté však měli poslední slovo, jubilejní pátý zásah zaznamenal útočník Dan Červený. Hosté tak vyhráli na horké půdě lídra 5:3!



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Martin Furár (záložník Tornádo Hradiště): Domácí mě hodně překvapili, fotbalově vůbec nepůsobili jako lídr soutěže a jen nakopávali balony na šikovného útočníka, který nám dělal velké problémy. My jsme se jako celé jaro snažili hrát kombinační fotbal, což nám docela vycházelo. Když jsme ve druhé půli vedli o dvě branky, bylo vidět, že domácí nejsou na něco takového zvyklí a někteří se začali chovat dost nesportovně, ale po zápase jsme si v klidu podali ruce a řekl bych, že zaslouženě vezeme domů tři body.



Sestavy


TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - M. Novák [-] , J. Egermajer [-] , S. Větrovský [-] , J. Krušina [-] - M. Pavlíček [-] , V. Kolář [-] , M. Šedivý [-] , T. Bláha [-] - P. Hrdlička [-] , P. Marek [-] (46. J. Haišman [-] ) (46. M. Nolč ml. [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Česal [-] - M. Blumentritt [-] , M. Laštovka [-] , K. Dendis [-] - O. Houdek [-] , O. Pytlík [-] , M. Furár [-] , P. Rom [-] , M. Bezděk [-] (66. M. Valeček [-] ) - J. Bihary [-] (77. F. Šperl [-] ) , D. Červený [-]

Hráči zápasu: P. Hrdlička .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.