4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště pokračuje ve své spanilé jízdě


Branky


27. P. Rom , 68. M. Furár , 73. V. Krliš , 84. V. Krliš
0

Fotbalisté Prazdroje vyjeli k velice těžkému venkovnímu duelu, utkali se s Hradištěm, které má v jarní fázi soutěži neuvěřitelnou formu. Ani v tomto zápase domácí neztratili a v pohodě zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branky utkání se diváci dočkali ve 27.minutě. Bihary zatáhl po levé straně míč, přihrál do středu na svého spoluhráče, který pohotově vystřelil. Jeho pokus gólman pouze vyrazil před sebe a dobíhající Pavel Rom chladnokrevně poslal míč do soupeřovy brány. Vedení domácích trvalo pouze do 41.minuty, kdy se hostujícímu celku podařilo vyrovnat po zajímavě rozehraném trestném kopu. Do kabin se tak šlo za remízového stavu, ve druhé půli se štěstí mohlo přiklonit na obě strany.

Domácí fotbalisté však nic neponechali náhodě a druhý poločas jasně ovládli. V 68.minutě rozehrál Martin Furár trestný kop z levé strany a jeho lehká přihrávka prošla šestnáctkou plnou hráčů až do brány soupeře. A ještě veseleji bylo pro Hradiště o pět minut později. Střelec druhého gólu Furár vybojoval míč ve středu hřiště, zatáhl ho až k vápnu hostí, přihrál Hambergerovi, který vyslal jedovatou střelu. Gólman hostí ji zázračně vyrazil, nicméně dobíhající Václav Krliš dokázal míč poslat do brány. Tentýž hráč přidal v závěru ještě čtvrtý zásah a stvrdil tak vítězství Hradiště, které se vyhouplo na páté místo v tabulce.

 

Za informace děkujeme oficiálním webovým stránkám týmu TJ Sokol Plzeň - Hradiště -> www.hradiste.banda.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Ondřej Pytlík (kapitán TJ Sokol Plzeň - Hradiště): Utkání bylo v první půli vyrovnané. Bylo vidět, že proti nám stojí zkušený soupeř, i když nebyl v kompletní sestavě. Zpočátku se nám nedařilo, vázla kombinace. Postupem času jsem převzali otěže zápasu a poté co jsme začátkem druhého poločasu přečkali sérii soupeřových rohů. Potom jsme sami ze standardní situace dali rozdílový gól a následně přidali další dvě branky.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
J. Česal [-] - J. Ženíšek [-] , M. Laštovka [-] (77. M. Valeček [-] ) , M. Blumentritt [-] (53. O. Houdek [-] ) , K. Dendis [-] - J. Bihary [-] , O. Pytlík [-] , M. Furár [-] , P. Rom [-] - D. Červený [-] (57. V. Krliš [-] ) , K. Hamberger [-] (84. F. Šperl [-] )


Hráči zápasu: K. Hamberger .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.