2:4
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 15:30

7.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí prohra sráží Černovice do spodní poloviny tabulky


Branky


71. L. Pěnka , 83. J. Hůlka - 4. L. Suchý , 13. J. Serbus , 27. P. Chadim , 79. M. Kůta
20

Další zajímavá podívaná se chystala v Černovicích, které přivítaly další velké jméno z Horní Cerekve. Od prvních minut to ale byla hlavně herní i gólová převaha hostů, kteří udávali tempo a navíc si i dokázali vytvořit dostatečný náskok, který už neztratily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Horní Cerekve potvrzena třemi góly

Utkání týmů, které se v minulých letech pravidelně utkávaly v I.B třídě, mělo ukázat, jak na tom jsou v současné době o stupínek níž. Místo úvodního opatrného oťukávání ale přišla hostující ofenzivní smršť. Hned ve 3. minutě zatáhl M.Kůta míč po levé straně, na šestnáctce našel L.Suchého a ten přesně mířenou trefou rozvlnil síť poprvé. Domácí jen ztěžka odolávali nájezdům H. Cerekve a byl u toho znovu M.Kůta, který v 10. minutě vyzval ke snadnému zakončení J.Serbuse. Domácí se snažili z nepovedeného začátku oklepat a tlačili se před branku J.Mezery. Ten ale kryl jak trestný kop agilního Š.Paclíka, tak i nadějný pokus P.Jonáka po chybě v rozehrávce. Ke slovu se následně dostali znovu hosté, režírovaní L.Suchým ve středu zálohy. Ve 22. minutě domácí jen zblokovali trestný kop J.Havla, k míči se dostal M.Kůta a jeho třetí gólovou asistenci pohodlně proměnil P.Chadim. Fakt, že první půle patřila jasně hostům, potvrdil štiplavou střelou J.Plachý, kterou však pokryl T.Pistulka.

Snaha o zvrat Černovicím nevyšla

Druhá půle přinesla vyrovnaný fotbal, jeho kvalitu ale srážela řada nepřesností na obou stranách. Hosté z H. Cerekve upustili od jednoduché hry po křídlech, místo toho volili komplikovanou rozehrávku, kterou nemohli domácí tým překvapit. To Černovičtí se nechtěli s výsledkem smířit a prakticky jediná cesta k ohrožení soupeřovy branky vedla přes neustále se nabízejícího Š.Paclíka. Toho nejprve v 55. minutě vychytal připravený J.Mezera. V 68. minutě už ale rychlonohý štírek zpracoval dlouhý nákop, předložil míč L.Pěnkovi, který snížil. Znovu třígólový rozdíl ve skóre ale zanedlouho zajistil po individuálním průniku střelou k zadní tyči M.Kůta a svou zápasovou statistiku tak vylepšil na 1+3 kanadských bodů. Konečnou podobu dal výsledku deset minut před koncem střídající J.Hůlka hlavou po centru z přímého kopu.



Ohlasy k zápasu



SK Horní Cerekev
Jiří Mezera (brankař Horní Cerekve): Věřili jsme, že z Černovic neodjedeme s prázdnou a první poločas vyšel podle našich plánů. Po změně stran jsme se ale nevyvarovali chyb zejména v obranné fázi, to musíme do příště zlepšit.



Sestavy


TJ Sokol Černovice
T. Pistulka [-] - P. Jůn [-] , Š. Paclík [-] , L. Pěnka [-] , P. Jonák [-] (65. J. Hůlka [-] ) , J. Filípek [-] , D. Růžička [-] , T. Kohout [-] (38. J. Tíkal [-] ) , V. Hůlka [-] , M. Buček [-] , J. Kos [-]

SK Horní Cerekev
J. Mezera [-] - V. Hrdina [-] (69. T. Cimler [-] ) , P. Chadim [-] , J. Serbus [-] (80. J. Petrák [-] ) , H. Novák [-] (65. Z. Dařílek [-] ) , J. Havel [-] , M. Kůta [-] , L. Loukota [-] , L. Suchý [-] , J. Plachý [-] , Š. Filsoch [-]

ŽK: 26. J. Filípek - 34. J. Havel , 55. Š. Filsoch , 59. H. Novák , 82. L. Suchý .
Hráči zápasu: Š. Paclík - M. Kůta , L. Suchý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - VOŠAHLÍK Karel (N), OŠANEC Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Loukota
Tip experta: výhra hostů

Na Černovice jsem sám zvědav jak se po pádu z B třídy předvedou. Většinou sezona po pádu z vyšší soutěže bejvá velice těžká a já doufám, že zde vyhrajem, ale bude to hodně těžké, čili volím 2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů