Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné utkání v Pelhřimově ovládl Maraton


Branky


20

Maraton, jakožto jasný favorit utkání od prvních minut měl zápas pevně ve svých rukách. Držení míče, které dost možná i překračovalo hranici 90% dlouho žádnou branku a potvrzení dominance nepřinášelo. Vše tedy odstartovalo až v 35. minutě kdy stále kupící se chyby v hostujícím táboře vyeskalovaly v první branku, po které už se nadvláda Maratonu projevila naplno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdrcující tlak přetavili domácí v branky až v závěru poločasu

Jakmile rozhodčí zahájil svým hvizdem utkání, bylo brzy jasné jak celé utkání bude probíhat. Maraton si s míčem na svých kopačkách dělal se soupeřem doslova co chtěl a brzy začínaly přicházet i šance. Zajímavě vypadal dlouhý pas za obranu na rozeběhnutého Liknarovycha, jenže toho zastavil vyběhnutý hostující brankař. Maraton se nadále pouštěl do jedné šance za druhou, jenže hráče zlobila hlavně koncovka a proto si i další pokusy našly cestu pouze do rukavic brankaře Novotného, či je zavčasu zastavovala stoperská dvojice ve spolupráci s velmi dobře hrajícím pravým bekem Slavíkem. Když už se přeci jen na chvilinku dostal k míči i Plačkov, v podstatě ihned ho ztratil, či k tomu dostal od důrazných obránců ještě nakopáno. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil rychlonohý René Zemek, který po několika tvrdých direktech musel ze zdravotních důvodů opustit hřiště. Dominance domácích pokračovala a po půlhodině hry vyústila i v první branku zápasu. Relativně nenápadný a nijak zvlášť dobře kopnutý roh přímo do houfu plačkovských na penaltě propadl po nedůrazné hlavičce k Martinovi Moravcovi, jenž rychle našel neobsazeného Borka Růžka a ten na malém vápně už jen doklepl míč do brány. Na Maratonu byla znát velká úleva, protože do té doby to vypadalo na jedno velké ofenzivní trápení. Brzy na to přišly branky další. Soupeřovo vhazování domácí rychle zachytili a následný přízemní centr našel na velkém vápně Tomáše Vlčka, který se trefil přesně k tyči. Za dvě minuty pro změnu Oleh Liknarovych využil prostoru kolem sebe a střelou do šibenice získal pro svůj tým již tříbrankové vedení.

Dohrávané utkání se obešlo bez pohledného fotbalu, nabídlo však další čtyři branky

Zatímco první poločas byl hrou kolem jednoho vápna, v druhém poločase bylo na domácích znát určité uspokojení, jenže nadále trvala jejich nadvláda proti již vyčerpanému soupeři, který působil velmi neškodně, tím spíše, když do druhé půle nastoupil jen v deseti lidech. Maraton nechával soupeře jen běhat a sám držel míč a svých kopačkách, střelecky to však vypadalo podobně, jako v úvodu první půle. Malou naději na korekci výsledku byla červená karta pro Zdeňka Pahra, který jakožto zaskakující brankař mimo velké vápno zahrál rukou a poroučel se do sprch. Místo snižujícího gólu to ale brzy bylo už 4:0, protože centrovaný míč ze strany našel kapsu mezi stopery, v níž číhal volný Borek Růžek a ten hlavou zamířil přesně. Snižující gól v podání Plačkova přišel z ojedinělé šance, kdy dalekonosná pumelice Jana Kašpara dala vzpomenout na neméně oslnivou trefu z minulého kola, jenže na zvrat už bylo pozdě. Naopak Maraton odpověděl a to hned dvakrát. Nejdříve Borek Růžek zkompletoval hattrick a vzápětí se přes plačkovského krajního beka lehce prosadil Václav Vacek a stvrdil stav utkání na 6:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FC Pelhřimov
Lukáš Novotný (brankař TJ Sokol Plačkov): Jedna věc je sestava, s jakou jsme do Pelhřimova vyrazili, která opravdu nebyla konkurenceschopná, další je však způsob, jakým jsme se prezentovali na hřišti. Za mě naprosto ztracené a zbytečně strávené odpoledne. Být konečný výsledek 20:0, nikdo by se tomu nemohl divit, naštěstí ani Maraton nehrál v bůhvíjaké formě a proto spoustu svých šancí zazdil. Fascinující je i to, co jsou někteří schopni po takovém zápase v kabině řešit, zjevně sem toho ve svých 26 letech ještě zažil málo.




Sestavy


FC Pelhřimov
Z. Pahr [-] - B. Růžek [-] , O. Liknarovych [-] , M. Moravec [-] , J. Kmoch [-] , T. Vlček [-] , J. Pavouk [-] , V. Vacek [-] , R. Hejda [-] , V. Beneš [-] , M. Prchal [-]

TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - R. Zemek [-] (20. M. Jonáš [-] ) , J. Slavík [-] , F. Šanda [-] (60. V. Němec [-] ) , R. Štěpán [-] , J. Miko [-] , Z. Kratochvíl [-] , J. Kašpar [-] , L. Filínský [-] , L. Ehrlich [-] , F. Dobrovič [-]

ŽK: 28. M. Prchal , 58. T. Vlček . ČK: 56. Z. Pahr .
Hráči zápasu: B. Růžek - J. Slavík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POUL Daniel - HERNA Václav (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: výhra domácích

Jako hráči Plačkova se mi těžce tipuje proti svému týmu, jenže zdravý rozum cokoliv kromě výhry domácích popírá. Bodový zisk hostů by byla senzace.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích