Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čejov zůstává stále přikován k poslednímu místu


Branky


13

Utkání mezi Obrataní a Čejovem bylo jedním z těch, které mělo výrazně promluvit do záchranářských bojů. Souboj dvou celků ohrožených sestupem před zápasem neměl svého favorita, průběh utkání však postupně začínal jasně vyzdvihovat jen jeden tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čejov šel do vedení, to však do konce poločasu ztratil

Čejovu bylo jasné, že posledním zápasům plných strádání mohl dát vale právě v duelu s Obrataní. Ostatně právě uvědomnění se závažnosti situace i probíhajícího utkání vedlo k prvnímu gólu hostů, jenž obstaral Pavel Nápravník po čtvrthodině hry. Za necelých deset minut ale hosté začali padat do té šedi, v níž je známe po celou sezónu. Gól Rudolfa Tábory znamenal srovnání skóre na 1:1 a za dalších 10 minut už byl obrat dokonán a to díky proměněnému pokutovému kopu Františka Hovorky, který v takových momentech bývá velmi jistý. Naděje na to, se svým konkurentům bodově přiblížit Čejovu znovu unikala mezi prsty a to oba celky čekalo ještě dalších 45 minut.

Obrataň už hostům žádnou další šanci na drama nedala

Byl-li poločas první alespoň z pohledu skóre relativně vyrovnaný, druhá půle už byla jasnou záležitostí a to ve prospěch domácí Obrataně, která Čejov v podstatě smetla ze hřiště a v závěru utkání tak už vlastně nebylo o co hrát. Deset minut po zahájení druhého poločasu zvýšil na 3:1 Daniel Kudrnáč a utkání začínalo dostávat jasné obrysy, které minutu za minutou vykreslovaly jasnou výhru domácích. Nadvláda Obrataně na hřišti pokračovala, tím spíš, když po třetí domácí brance přidal ještě Daniel Kudrnáč svůj druhý gól v utkání a proměněnou penaltou ukončil desetiminutovku čejovské hrůzy Radek Vítámvás. Na tabuli svítilo skóre 5:1, se kterým už hosté nemohli nic dělat, snad jedině snížit hrozivý rozdíl, ani to se jim ale nepodařilo a z Obrataně se vracejí s další prohrou a šancí na opuštění poslední příčky mají čím dál méně.



Ohlasy k zápasu


SK Obrataň
Lukáš Novotný (redaktor fotbalunas.cz): Před zápasem jsem věřil, že se Čejov dá k takto důležitému utkání do kupy, zabere a z Obrataně alespoň ten bod odveze. Jednoznačné skóre ale hovoří jasně. Poslední šancí Čejova bude derby v Plačkově, ani to jim ale už nemusí pomoci. Stejně tak zůstává stále nejasná situace ohledně toho, jak to vůbec se sestupem z Poutník ligy bude. Z I.B třídy sem určitě nikdo padat nebude, takže je jen otázka kolik týmů do Poutník ligy bude ze III. třídy postupovat, nebo jestli vůbec někdo bude chtít postupovat do krajské soutěže. I s tím už musí v Čejově kalkulovat.




Sestavy


SK Obrataň
F. Vilímek [-] - D. Kudrnáč [-] , P. Fišer [-] , M. Kudrnáč [-] , R. Tábora [-] , R. Vítamvás [-] (67. M. Plášil [-] ) , F. Hovorka [-] , F. Tomovič [-] , M. Vesecký [-] (46. P. Kudrnáč [-] ) , L. Menšík [-] , O. Pražák [-] (46. A. Pařil [-] )

TJ Sokol Čejov
M. Křípal [-] - J. Neuber [-] , L. Kratochvíl [-] (62. P. Mraček [-] ) , T. Prokop [-] (82. J. Svoboda [-] ) , P. Nápravník [-] , T. Marek [-] , P. Havel [-] , J. Hložek [-] (46. L. Moravec [-] ) , J. Cvrček [-] , O. Beneš [-] , J. Semrád [-] (75. A. Romaniuk [-] )

ŽK: 72. P. Kudrnáč , 73. P. Fišer - 35. O. Beneš , 59. T. Marek , 70. P. Mraček .
Hráči zápasu: D. Kudrnáč .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - PEKAŘ Miloslav, TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Lukáš Novotný
Tip experta: remíza

Tak tady sem fakt zvědav, jak tenhle duel dopadne. Oběma celkům výhra směrem k záchraně výrazně pomůže. Myslim,že Čejov bude v této bitvě tím lepším týmem, svou roli však sehraje i domácí prostředí, proto dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: remíza