Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Plzeňský | Klatovy | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly do šaten to se často nestává


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velkému Boru se první tři kola dařilo. Doma nastupoval podruhé  a vždy se  po úsněšném bodovém zisku venku. Tentokráte  po té, kdy v minulém kole v souboji dvou Borů ten Velký přemohl Malý na jeho hřišti až v penalotovém souboji. 

Po čtvrthodině matador Voráč po krásné individuální akci vykřesal vyrovnávacím golem naději, ale i když se domácí bojovností snažili výsledek otočit nebo alespoň udržet, fotbalovějším hostům se naopak v samotném závěru poločasu podařilo navýšit vedení na krutý dvoubrankový rozdíl.

Domácí dostali chuť výsledek zvrátit a závěr pořádně zdramatizovali

Ve druhém poločase se ale hra vyrovnala, domácí dostali evidentní chuť výsledek zvrátit, a i přes další inkasovaný gól dokázali výsledek korigovat a závěr zápasu byl hodně dramatický. Všechny body si ale nakonec odvážejí za výkon v prvním poločase hosté.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velký Bor
Sekretář Velkého Boru Miloslav Kolář : " Do zápasu s nepříjemným soupeřem jsme nastupovali v silně kombinované sestavě. Při vší smůle jsme již v úvodu zápasu rychle inkasovali. Když jsme obdrželi v závěru první půle ne jeden, ale hned dva góly do šatny nevypadalo to s námi dobře. Po přestávce se nám podařilo hru vyrovnat, z přísně nařízené penalty snížit a kontaktním gólem v 81.minutě jsme již ztracené utkání posledních deset minut neuvěřitelně zdramatizovali ".:




Sestavy


TJ Sokol Velký Bor
J. Václavík [-] - P. Lávička [-] , J. Netušil [-] , E. Bouše [-] , V. Turek [-] - F. Voráč [-] , D. Vonášek [-] , L. Kliment [-] , R. Hoda [-] - P. Lukeš [-] (75. J. Šilhavý [-] ) , D. Beránek [-]

SK Bolešiny
V. Hromada [-] - R. Farný [-] , P. Vizinger [-] , T. Stupka [-] , J. Šmolc [-] - Z. Jandík [-] , O. Babka [-] , P. Hess [-] , P. Zahálka [-] - D. Slováček [-] , D. Kolář [-]

Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.