Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

20.kolo, Plzeňský | Klatovy | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Měčína nenechala nikoho na pochybách, že je mužstvem jara


Branky


0

Rezerva Sokola Měčín nenechala v domácím prostředí nikoho na pochybách, že je v domácím prostředí, že je mužstvem jara a body nerozdává. Spůle vlastně jen přihlížela útočním akcím domácích a musela hrát hodně defenzivní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokol Měčín "B" vyrazil za cílem, který si dal před jarní sezónou, a to skončit na třetím místě tabulky, hned za vedoucí dvojicí mužstev - Dukla Janovice "B" a Chudenice. Odnesla to TJ Spůle, která v Měčíně inkasovala šest branek, přestože se snažila hrát s dobře koncipovanou a organizovanou obranou.

Rezerva Měčína nasázela tři branky a bylo rozhodnuto

Už od první minuty bylo jasné, kdo je favoritem zápasu a jak se hra bude odvíjet. Měčínská rezerva útočila a TJ Spůle se bránila. Hosté se snažili důsledně bránit, ale přesto již v 8. minutě poslal domácí do vedení Ondřej Jareš a o čtyři minuty později zvyšoval Karel Bureš na 2:0 a když ve 25. minutě Jan Duchek poslal domácí do vedení 3:0, začalo to vypadat na kanonádu domácích, ale hrající trenér hostů Karel Lažánek naordinoval Spůli defenzivní hru, a tak se šlo do kabin za vedení domácích "jen" 3:0, přestože příležitostí na skórování měli domácí mnohem více.

Hosté dokázali bránit jen polovinu poločasu

V důkladné defenzivní hře pokračovali hosté ze Spůle i po přestávce, ale přeci jen fyzické předpoklady domácím umožnili obranou hráz svěřenců Karla Lažánka překonat v 62. minutě, kdy se trefil Jan Ambrož a o tři minuty zvýšil Lukáš Čejka na 5:0. O osudu zápasu bylo rozhodnuto, a tak minutu před koncem mohl penaltu kopat dokonce brankář domácích Radek Šlajch a před padesáti diváky pokutový kop proměnil a rezerva Měčína vyhrála  zaslouženě 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín B
Radek Šlajch, domácí brankář: "Hrajeme nyní dobrý fotbal a věříme si dokonce i na Janovice, kam zajíždíme v příštím kole."

TJ Spůle
Karel Lažánek, domácí nestárnoucí hrající kapitán: "Soupeř byl někde jinde, hrál techničtější a vyspělejší fotbal, který mi hrajeme pro radost. Byl to souboj kočky s myší."



Sestavy


TJ Sokol Měčín B
R. Šlajch [-] - M. Vladař [-] (46. L. Čejka [-] ) , O. Jareš [-] , D. Kubík [-] , M. Čejka [-] , O. Šlajch [-] - K. Bureš [-] , J. Duchek [-] (46. P. Knap [-] ) , J. Ambrož [-] - R. Šindelář [-] , M. Malán [-] (57. M. Král [-] )

TJ Spůle
K. Bureš [-] - J. Polreich [-] , P. Radovan [-] , P. Kieweg [-] - P. Formánek [-] , T. Kozák [-] (46. M. Holý [-] ) , R. Štych [-] , J. Novotný [-] , L. Lažánek [-] (57. V. Tauš [-] ) - J. Zavřel [-] , L. Štefan [-]

ŽK: 40. J. Duchek - R. Štych .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Běšiny 12 55:11 33
2 FC Švihov 13 63:23 32
3 TJ Bezděkov 13 60:22 32
4 SK Kovodružstvo Strážov 12 32:24 20
5 TJ Start Dešenice 12 45:54 15
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Milan Flor 20
2 Jakub Skýpala 19
3 Michal Poupa 13
4 Jiří Bešta 12
5 Lukáš Cibulka 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 43 76,8% 5
2 Miroslav Liška 34 65,4% 2
3 Radek Hruška 24 42,9% 1
4 Venca Likeš 18 56,3% 1
5 Jaromír Bělunek 6 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku