Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy dostaly v dohrávce 7 branek.


Branky


0

Těžký zápas čekal Hřebenáře ve Strašicích, kam ve středu zavítali k dohrávce 16. kola. Domácí celek potvrdil svou kvalitu a nedal hostům nejmenší šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Dohrávka 16. kola okresního přeboru mužů rezervě Volduch hrubě nevyšla. Po sérii úspěšných výsledků tak přišla studená sprcha ve Strašicích. Na silně podmáčeném terénu, kde se občas i míč zastavil v kaluži vody, se na počátku duelu nic moc nedělo. Strašice sice držely balón na svých kopačkách, ale do větší příležitosti se dlouho nedostávaly. První velkou příležitost měli domácí v 18. minutě, když voldušský Černý minul balón, čehož strašický útočník nevyužil. Střelou z úhlu minul odkrytou bránu. To už Strašičtí tlačili a Volduchy chybovaly v obranné činnosti. Ve 26. minutě lapil Černý střelu k tyči, ve 28. minutě si to pak voldušský ochránce svatyně zopakoval. Tentokrát však musel zpytovat svědomí domácí střelec, neboť mu střela vůbec nesedla. Hřebenáři dlouho proti favoritovi odolávali, poprvé kapitulovali až ve 35. minutě. To se domácí špílmachr uvolnil na pravém křídlě, vnikl do velkého vápna a nedal brankáři FK šanci - 1:0! Ve 41. minutě mohli domácí skóre navýšit po nedorozumění voldušského brankáře s Bejčkem, Strašice však z jasné pozice trefily pouze tyč! A tak se domácí radovali až o dvě minuty později. To Přibík na hranici vápna stáhl strašického útočníka a sudí Bogdan nařídil pokutový kop. Hráč Spartaku se z něj nemýlil a upravil poločasový stav na 2:0!

II. poločas

Ve druhém poločasu Voldušští definitivně odpadli. A nepomohl tomu ani střídající Milan Plundrich, jediný světlý bod druhé půle. Strašičtí brzo rozhodli o výsledku duelu. V 55. minutě laxní defenziva jen přihlížela dorážejícímu útočníkovi Spartaku a bylo to 3:0! V 62. minutě pak napřáhl další fotbalista domácích k nepříliš ostré střele, která přesto skončila v síti Volduch - 4:0! V 70. minutě přišel pátý políček, když se domácí fotbalista trefil pohodlně z dorážky - 5:0! V 76. minutě hostující gólman špatně rozehrál a než se stačil vrátit do vlastní branky, už se balón třepetal v síti pošesté - 6:0! Nakonec se ale dočkaly vstřeleného gólu i Volduchy. Hvězdný okamžik si totiž připravil sveřepý Milan Plundrich. Ten si naskočil na přesný centr z pravé strany a krásně umístěnou hlavičkou snížil na 6:1! Poslední slovo ale musely mít přece jen Strašice. V 87. minutě doslova prošel obranou Volduch hráč Strašic a okolo Černého upravil výsledek na konečných 7:1!



Sestavy


TJ Spartak Strašice
M. Křepela [-] - M. Laho [-] , P. Harčarik [-] , J. Loub [-] , M. Huttr [-] - M. Šípek [-] , V. Šlapák [-] , R. Štych [-] , Š. Huttr [-] - J. Sommer [-] , M. Pipich [-]

TJ Volduchy B
J. Černý [-] - J. Hraběta [-] , F. Melka [-] , F. Škarda [-] , J. Přibík [-] - R. Pernica [-] , J. Straka [-] , J. Raizer [-] , T. Bejček [-] - P. Vaněček [-] , J. Barták [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.