0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 15:00

21.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přívětice bez problému zvítězili ve Zbirohu.


Branky


0

Hostující mužstvo si už v prvním poločase vypracovalo tříbrankový náskok, který ve druhé půli ještě navýšilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Velmi povedený týmový výkon mohli vidět diváci ve Zbirohu, bohužel ho nepředvedli domácí, ale hosté z Přívětic, který utkání bez problému kontrolovali. V prvním poločase se nejdříve prosadili Pešek, Turek a Karfiol. Poslední jmenovaný měl navíc další obrovské šanci, ale tváří tvář brankáři branku minul. Kdyby domácí mužstvo dostalo v poločase 8 branek, nikdo by se nemohl divit. Zbiroh mohl na samém konci první půle ještě korigovat, ale pokutový kop napálil domácí hráč do břevna. Poločas byl tedy 3 : 0 pro Přívětice.

II. poločas

Ve druhé půli hosté vystřídali. Na hřiště se dostalo několik dorostenců, a zachytal si také nahrádní brankář Ptáček, který nahradil Spěváčka. Zbiroh neklad téměž žádný odpor a hosté přidali ještě dvě branky. Šístek Martin a Krč Michal uzavřeli celkové skóre zápasu na 5 : 0 pro Přívětice.



Ohlasy k zápasu



Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: S výkonem týmu jsem velmi spokojen, bylo to týmové vítězství a zaslouženě jsme vyhráli. Soupeř byl nejspíše oslaben, a proto prakticky nekladl žádný odpor.



Sestavy



Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - D. Krč [-] , T. Karfiol [-] , J. Šístek [-] , M. Kořínek [-] - T. Miloslav [-] , M. Krč [-] , M. Šístek [-] , R. Beneš [-] - L. Pešek [-] , M. Mareš [-]

Hráči zápasu: T. Karfiol .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.