1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břasy sahaly po třech bodech, Kofroň však v závěru neproměnil penaltu.


Branky


0

Břasy opět zahráli proti silnému soupeři velmi dobré utkání. Byly navíc velmi blízko zisku všech tří bodů, ale hráč předchozího kola Vladislav Kofroň v 86. minutě neproměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

První poločas se odehrával poměrně v poklidném tempu. Hosté měli územní převahu, která ovšem končila u vápna domácích. Břasy nakonec podnikali velice nepříjemné protiútoky, které ovšem nedokázali gólově zakončit. Hrál se velmi líbivý fotbal, rozhodčí hru dost pouštěl což přineslo řadu tvrdých osobních soubojů. Dobřív se po zákroku gólmana dožadoval pokutové kopu, ale píšťalka hlavního sudího zůstala němá, do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

II. poločas

Prvních 10 minut druhého poločasu patřilo hostům, kteří kontrolovali hru. Měli 2 golové příležitosti, které neproměnili. Naopak domácí se z protiútoku prosadili a vedli 1:0, když na sebe domácí Šašek natáhl tři hráče a předložil balón Liškovi, který nabídnutou šancí nepohrdl, 1:0 pro Břasy. Za necelých 5 minut však bylo vyrovnáno, prosadil se hostující Šťastný přímo z rohového kopu po chybě domácího brankáře. Čekalo se, že hostující tým ještě přidá a uzamkne soupeře na jeho polovině. To se ovšem nestalo, přišla taková hlušší část a posledních 10 minut naopak patřilo domácím. Jejich centry do šestnáctky byli velice nepříjemné a hosté jen tak tak neinkasovali. V 86.minutě po faulu brankáře kopal domácí kapitán Vladislav Kofroň penaltu, ale netrefil branku. A tak zápas skončil remízou. Na penalty byl šťastnější Dobřív



Ohlasy k zápasu


SK Primalex Břasy
Radek Nový: Sudí nám v zápase nepískl dvě jasné penalty, až třetí zákrok se odhodlal ale bohužel Kofroň z penalty deset minut před koncem selhal. Pak jsme ještě dali zcela regulérní branku, ale hostující pomezní mávnul nesmyslný ofsajd.

TJ Sokol Dobřív
Tomáš Koudelka: Jeli jsme do Břas vyhrát, ale to, co jsme chtěli hrát, jsme hráli za celý zápas tak 15 minut. Na konci utkání jsme mohli prohrát. Takže 2 body vzhledem k průběhu musíme brát.



Sestavy


SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - R. Nový [-] , J. Vlček [-] , M. Kučera [-] , M. Peroutka [-] - M. Šašek [-] , P. Kalaš [-] , L. Černý [-] , V. Kofroň [-] - V. Kroc [-] , M. Liška [-]

TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - D. Hlaváček [-] , V. Planeta [-] , B. Mikulík [-] , P. Ondřejíček [-] - T. Sekyra [-] , J. Vondrášek [-] , T. Koudelka [-] , J. Monhart [-] - L. Šťastný [-] , K. Vileta [-]

ŽK: 47. J. Soukup .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.