Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov šesti góly zničil Volduchy.


0

Domácí hráč Jan Šimonovský se čtyřmi góly podílel na vítzěství svého týmu. Nejenom, že vstřelil čtyři branky, ale na další dvě přihrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
Zdeněk Bezděk: Soupeř přijel v neposílené sestavě a z nepochopitelného důvodu čekal 30 minut na příjezd dalšího hráče i když na lavičce měl dva lidi na střídání. Po celý zápas jsme měli převahu, kterou jsme i vyjádřili gólově. Soupeř působil díky několika zkušeným hráčům zejména v prvním poločase poměrně fotbalově a hrozil při rychlých protiútocích.

TJ Volduchy B
Zatloukal J.: Rezerva v sobotu odjela do Mirošova v roli outsidera a vzhledem k okolnostem ani s nepříliš velkými ambicemi. Áčko totiž čeká v neděli v Příkosicích důležitý záchranářský zápas v rámci 1. B třídy, a tak druhý tým FK nemohl s příliš velkou pomocí vlajkové lodi Volduch počítat. Jasným favoritem zápasu byl domácí Mirošov, který také po prvním poločase vedl 3:1, když za Volduchy korigoval J. Straka. Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí tlačili a rezerva Volduch horko těžko odolávala. Nakonec Mirošov vyhrál jistě v poměru 6:2 a druhou branku Volduch zaznamenal z pokutového kopu Pernica.



Sestavy


FC Mirošov
P. Skala [-] - M. Bernard [-] , P. Bezděk [-] , J. Shorný [-] , M. Kubeš [-] - L. David [-] , V. Šmatlák [-] , T. Beránek [-] , Z. Špetka [-] - L. Starinský [-] , J. Šimonovský [-] (55. T. Beránek [-] )

TJ Volduchy B
J. Černý [-] - F. Melka [-] , J. Přibík [-] , P. Bron [-] , V. Melka [-] - R. Pernica [-] , J. Raizer [-] , J. Straka [-] , T. Bejček [-] - P. Vaněček [-] , M. Plundrich [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.