Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj posledního s předposledním vyzněl lépe pro rezervu Volduch.


Branky


0

Domácí mužstvo si dokázalo poradit v zápase s předposledními Břasy v poměru 4:1 a stáhlo svého soupeře na rozdíl jediného bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Rušný duel posledního z předposledním přinesl nedělní podvečer. Domácí mají v béčku dlouhodobě problém s brankářem, a tak se do brány tentokrát postavil František Melka. Hřebenáři byli od počátku více na míči, Břasy zase zkoušely hrozit z brejků. Jeden z nich podnikli hosté v 11. minutě po špatné rozehrávce Volduch. Střela však zamířila nad Melkovu branku. Ve 12. minutě hrozily i Volduchy. Po centru Hejska těsně minul hostující branku Vaněček. Ve 28. minutě vypálili tvrdě Břašští, střela zasvištěla okolo levé tyče a Melka mohl jen pohledem kontrolovat. Ve 32. minutě byl ve vyložené šanci sražen Hejsek, sudí však nechal pokračovat ve hře. Ve 36. minutě pak nebyl Pernicovi uznán gól kvůli ofsajdu. Ve 41. minutě se zapotil na druhé straně Melka, který hasil dvě velké šance Břas. Naštěstí stál vždy na správném místě, a tak se skóre neměnilo. K tomu došlo až ve 45. minutě po pěkné akci Raizera. Ten ve vápně nezištně přihrál V. Melkovi, jenž ranou k tyči otevřel skóre - 1:0! 

II. poločas

Klasický šatňák hosty otřásl. Ve druhém poločasu už totiž vládly Volduchy. Po vážném zranění kolena se o návrat na hřiště pokouší Rieger a v 53. minutě dal o sobě vědět poprvé. Naběhl si do uličky na přihrávku a krásně okolo brankáře píchl balón do sítě - 2:0! V 55. minutě byl ve vápně hostů sražen Pernica a tentokrát už se penalta pískala. Na tu se postavil Rieger a střelou doprostřed branky přidal svůj druhý gól - 3:0! V 63. minutě se přece jen prosadily i opařené Břasy. Ve skrumáži doslova dotlačily míč do Melkovy sítě a snížily, autorem branky byl hostující Kroc - 3:1! Krátce poté vypustili Hřebenáři na trávník Milana Plundricha a na hřišti i v hledišti to ožilo! V 71. minutě proběhl Jan Černý středem pole, jeho přihrávku velmi zkušeně přepustil Plundrich na Zlatohlávka, což zmátlo obranu Primalexu tak dokonale, že Zlatohlávkovi mohla zabránit ve skórování jen jeho vlastní noha. Ta se naštěstí zachovala moudře a Volduchy vedly již 4:1! V 73. minutě vypustil dělovku J. Straka, gólman SK vytěsnil balón nad břevno. V 84. minutě pak zabránil gólman hostů další brance ve své síti, když skákající střelu vyrazil nečekaně bradou. Nenechal se ale nakonec zahanbit ani na druhé straně František Melka. Ten sebral kutálející se balón po brankové čáře jako košíček s pampeliškami a zamezil další změně skóre. Jak první půle nudila, druhým poločasem se příznivci bavili! Rezerva Volduch po dnešním zápase ztrácí na Břasy už jen jediný bod.



Sestavy


TJ Volduchy B
F. Melka [-] - J. Hraběta [-] , J. Přibík [-] , V. Melka [-] , J. Černý [-] - A. Hejsek [-] , D. Rieger [-] , R. Pernica [-] , J. Raizer [-] - J. Straka [-] , P. Vaněček [-]

SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - R. Nový [-] , P. Kalaš [-] , M. Kučera [-] , S. Kalombo [-] (50. V. Kofroň ml. [-] ) - M. Peroutka [-] , L. Černý [-] , V. Kofroň [-] (51. J. Soukup [-] ) , M. Šašek [-] - M. Triner [-] (70. S. Med [-] ) , M. Liška [-] (60. V. Kroc [-] )

ŽK: 30. J. Soukup , 55. R. Nový .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.