Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov porazil Přívětice, čtyři branky vstřelil Veselý.


Branky


0

Fotbalisté Holoubkova si spravili chuť po dvou nepovedených zápasech a na domácí půdě nadělili šest gólům Přívěticím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po remízách se Skomelnem a s Cheznovicemi, kde domácí mužstvo nejspíše ztratilo šanci na postup, přicestovali do Holoubkova Přívětice. Hostující mužstvo přijelo v jedenácti hráčích, a tak do zápasu musel nastoupit i šedesátiletý trenér Přívětic Jaromír Zavoral. Domácí utkání kontrolovali a s přehledem zvítězili, velkou zásluhu na vítězství měl především David Veselý, který v zápase vstřelil 4 branky a bude tak nejspíše útočit na titul hráče kola. Další branky Holoubkova přidali Teplý a Sedlák. Za hostující mužstvo se dvakrát prosadil Karfiol, který byl společně s Šístkem nejlepším hráčem Přívětic. Domácí v zápase tedy zvítězili 6:2 a získali zasloužené tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Holoubkov
Petr Beran: Do zápasu jsme šli s tím, že chceme tři body a to se nám nakonec povedlo.

Sokol Přívětice
Jaromír Zavoral: Bohužel jsme se nesešli v odpovídajícím počtu a tomu odpovídala naše hra, hosté mohli ještě nějaké branky přidat, ale i my při naší hrůze jsme měli nějaké šance.



Sestavy


TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - M. Ineman [-] , M. Rada [-] , P. Procházka [-] , M. Auterský [-] - T. Aubrecht [-] , T. Huml [-] , J. Sedlák [-] , T. Teplý [-] , D. Veselý [-] - M. Šváb [-]

Sokol Přívětice
P. Spěváček [-] - P. Smetana [-] , R. Nový [-] , M. Šístek [-] , D. Krč [-] - J. Kocman [-] , M. Krč [-] , T. Karfiol [-] , R. Ptáček [-] - L. Pešek [-] , Z. Jaromír [-]

Hráči zápasu: D. Veselý - T. Karfiol .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.