Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

23.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbiroh doma podlehl Dobřívu.


0

Fotbalisté Dobříva zvedli hozenou rukavice, kterou jim hodili hráči Strašic a na půdě Zbiroha dokázali zvítězit. Dvojice Šťastný - Vondrášek měla prsty ve všech gólech a hlavně díky nim hosté získali další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I. poločas

Oba 2 týmy nastupovaly do zápasu s poslepovanými sestavami a téměř bez náhradníků. Zpočátku zápasu se hrál opatrný fotbal až do 18.minuty, kdy si prosadil střelou z křídla hostující Šťastný. Za 10 minut skóroval střelou z voleje  po asistenci Vondráška znovu Šťastný a Dobřív vedl 2:0. Ve 38. minutě převzal míč na polovině Vondrášek a svou rychlostí nedal domácí obraně šanci a upravil na 3:0. Domácím pak obrovskou šanci chytil skvělý Šimáně. Ve 45.minutě zahrávali zbirožský útočník volný kop a balon krásně skončil v síti. Po půli teda 1:3.

 

II. poločas

Ve druhé půli působili domácí daleko živěji než hosté, ale do žádných větších šancí se nedostávali. Půl hodiny před koncem se hostům navíc zranil Planeta a od té doby se hosté věnovali především obraně. 10 minut do konce se ze strany řítil na branku hostí domácí kapitán, ale přestřelil a o chvíli déle odhlavičkoval míč z čáry Mikulík. Hosté podnikali brejky,ale bez finální přihrávky nebo střely. A tak Dobřív vyhrál 3:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobřív
Tomáš Koudelka: Jsem rád, že jsme odpověděli na výhru Strašic a jelikož jsem ve Zbiroze nikdy v životě nevyhrál, jsem se 3 bodama velmi spokojený.



Sestavy



TJ Sokol Dobřív
J. Šimáně [-] - D. Hlaváček [-] , V. Planeta [-] , B. Mikulík [-] , P. Voříšek [-] - T. Sekyra [-] , J. Vondrášek [-] , T. Koudelka [-] , K. Vileta [-] - L. Šťastný [-] , Z. Drozda [-]

Hráči zápasu: L. Šťastný , J. Vondrášek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.