0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holoubkov porazil Volduchy nejtěsnějším rozdílem.


Branky


0

Hosté v posledním utkání na hřišti Volduch po celou dobu svého soupeře přehrávali. Domácí obrana v čele s brankářem však dlouho odolávala až v 87. minutě se za hosty prosadil záložník Teplý a zajistil tak Holoubkovu tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po posledním debaklu v Cheznovicích se chtěla rezerva FK rozloučit s diváky a se sezónou důstojněji. A to se jí také podařilo. Holoubkov byl velkým favoritem, nicméně béčko Volduch mu dokázalo několikrát zatopit. A tak se hrál vyrovnaný duel, který skončil nejtěsnější porážkou Hřebenářů. Ti inkasovali ve druhém poločase a na vyrovnání již neměli síly. O jedinou branku zápasu se postaral hostující hráč Teplý. Velkou pochvalu také zaslouží v brance zaskakující Jan Černý, který předvedl několik slušných zákroků a udržel voldušské naděje na dobrý výsledek. Během zápasu se potvrdila zpráva, že áčko se udrželo v 1. B třídě, a tak se dohrávalo za radostného křepčení voldušské tribuny. Rezerva skončila nakonec na 13. místě tabulky a o jejím osudu se teprve bude rozhodovat. Ortel padne do dvou týdnů. 

 

Zdroj: http://fkvolduchy.wz.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Holoubkov
Petr Beran: V zápase jsme měli snad třicet šancí, ale dlouho žádnou neproměnili. Až v závěru zápasu se trefil Teplý. Čekáme hlavně teď jak se vyjádří Dobřív, rádi bychom totiž postoupili, ale uvidíme, nechávám tomu volný průběh.



Sestavy



TJ Holoubkov
O. Lukáš [-] - P. Mošná [-] , M. Rada [-] , P. Procházka [-] , M. Auterský [-] - T. Aubrecht [-] , P. Mleziva [-] , M. Šváb [-] , T. Teplý [-] , T. Huml [-] - F. Ineman [-]

Hráči zápasu: P. Procházka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.