V. Zeman 35.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříč nestačila na Kaznějov


Branky


35. V. Zeman
0

Ve vyrovnaném zápase hostující Kaznějov porazil Dobříč, především zásluhou kapitána Rabíka, který se vyrázně zasloužil na úspěchu Kaznějova. V zápase jsme viděli mnoho neproměněných šančí, především na straně Dobříče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobříč a Kaznějov hrály vyrovnaný zápas od začátku utkání. V první půli se prosadilo každé mužstvo jedenkrát. Za domácí v 35. minutě Václav Zeman, který smazal jednobrankové manko svého týmu. Oba týmy se dovedly dostat do dalších gólových příležitostí, ale více branek v první půli nepadlo.

 

 

Tam kde první půle skončila, ta druhá začala. Oba týmy hrály rovnocenný fotbal. Dobříč se dostávala do gólových příležitostí, které neproměnila. Příležitosti se chopili hosté a ve svých šancích nezklamali. Vstřelili dvě branky a zápas vyhráli 1:3. Ačkoliv Dobříč podala výkon, za který si remízu určitě zasloužila, díky neproměněným šancím vyšla bodově naprázdno. Za hosty se trefil dvakrát kapitán Rabík a jednou Šmídl. Díky tomuto vítězství se Kaznějov posunul nad dosud třetí Úněšov. Naopak pokud nechce Dobříč spadnout na sedmé místo, musí doufat v zítřejší prohru nebo remízu Horní Břízy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička: Byl to vyrovnaný zápas. Rozhodly proměněné šance na straně hostů. Navíc na jejich straně vynikal kapitán týmu Rabík.




Sestavy


TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - D. Cink [-] , V. Schneider [-] , J. Vokáč [-] , F. Souček [-] - P. Beran [-] (65. P. Nikolič [-] ) , M. Kondelík [-] , J. Ryba [-] , V. Šimice [-] - V. Zeman [-] , M. Šiška [-]


Místo: Dobříč. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.