2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

18.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobromilice slaví tři body


Branky


1

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 28. dubna bylo na hřišti v Dobromilicích odehráno utkání 19. kola okresního přeboru mezi místní jedenáctkou a béčkem Určic. Od začátku utkání měli míč častěji na kopačkách domácí. Jejich převaha byla ještě umocněna tím, že měli během prvího poločasu vítr v zádech.  V 10. minutě chybovala hostující obrána u půlicí čáry z čehož vzniklo přečíslení dva na jednoho. Následně běžel sám Václavík proti brankáři a po střele podél jeho pravého boku mu nedal šanci 1:0. Jediné vážné ohrožení domácí branky zařídil ve 27. minutě Antoníček. Jeho zdařilá střela skončila na spojnici břevna a tyče. Chvíli na to během dvou minut ohrozili domácí určickou branku hned 3x. Nejprve skončila střela Fialky těsně vedle tyče. V zápětí se téměř do stejného místa trefil Šos a cestu do branky nenašel míč ani po obloučku z kopačky Abelese. 

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se hra opticky poněkud vyrovnala. Za delší konec však stále tahali domácí. V 70. minutě  po centru z pozice levého křídla a po nedorozumění v malém vápně rozvlnil sít za zády gólmana Abeles a domácí vedli 2:0. V závěru utkání si Dobromilice vývoj utkání pohlídaly a mohly se radovat ze zisku tří bodů.



Sestavy


FC Dobromilice
L. Nosek [-] - P. Šenkyřík [-] , R. Šoc [-] , J. Ryška [-] , J. Kubíček [-] , L. Bako [-] (26. O. Abeles [-] ) - J. Václavík [-] , P. Richter [-] , D. Žondra [-] (75. J. Slavíček [-] ) , P. Fialka [-] - J. Kratochvíl [-] (70. F. Svozílek [-] )

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - P. Čajan [-] (60. D. Sosík [-] ) , M. Hudský [-] , J. Hanzelka [-] , K. Plišťák [-] (55. J. Rolný [-] ) , J. Kouřil [-] (78. F. Pavlů [-] ) , J. Antoníček [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , J. Kadlec [-] , P. Mlčoch [-]

Počet diváků: 78. Rozhodčí: MILAR Jaroslav - DUDA Pavel, WEISER Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů