Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy doma roznesly Horní Břízu a vystřílely si titul


Branky


0

Kozolupy pojaly dnešní zápas o titul a zároveň rozlučku se III. třídou velkolepým stylem a vstřelily Horní Bříze 7 branek. Horní Bříza končí sezónu na sedmé příčce. Kozolupy slaví první místo a postup do okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se utkání spíše exhibičního rázu. Především domácí se chtěli předvést před domácím publikem a poděkovat mu za skvělou podporu v hledišti. Mužstvo z Horní Břízy bylo nekompletní, jelikož současně hrálo její A mužstvo. Oba týmy spíše útočili než bránily. Kozolupy výhru věnovaly náhle zesnulému Karlu Mascovi, který byl členem mužstva. Před úvodním hvizdem sudího celé hřistě na minutu utichlo a vzpomínalo právě na Karla Masce.

Rozhodnutí Kozolup

Kozolupy od úvodního hvizdu kráčely pro vítezství. Hosté dovedli držet krok s domácími v jen určitých chvílích zápasu. Ve 20. minutě skóroval tradiční střelec Kozolup. Útočník Jakub Čech posílal hosty do vedení. Ten samý hráč změnil stav zápasu i ve 28. minutě a Kozolupy vedly 2:0. Ještě do konce poločasu se prosadil druhý útočník Kozolup Petr Tejc. Ten ve 44. minutě navyšoval na 3:0. V téže minutě odpověděl za hosty obránce Václav Zavadil a stav zápasu na konci první půle byl 3:1.

Domácí nepřestali tlačit

Hosté nabuzení vstřelnou brankou zlobili a snažili se změnit pro ně špatně vzhlížející stav. Kozolupy je ale brzy připravily o iluze. Záložní Kozolup Petr Hausdorf dvěma góly v 48. a 55. minutě definitivně určil vítěze zápasu. Horní Bříza měla minimální šanci změnil stav 5:1. V 62. minutě na 5:2 snižoval útočník hostů Milan Obořil, ale poté se trefovali opět jen domácí. V 65. minutě vrátil Juraj Rajczáni domácím čtyřbrankové vedení. Hosté v 70. minutě střídali a dostávali se do šancí. Přesto, že hosté měli posledních 20 minutě mírně navrch, tak skórovali domácí. V 75. minutě na konečných 7:2 upravil záložník Milan Janko. Domácí poté střídali a zápas se dohrál v klidu bez dalších branek a událostí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Ing. Jan Hucl, trenér TJ Sokol Kozolupy: Dnes jsme hráli hlavně pro Karla Masce, který bohužel už není mezi námi. Bylo to jednoznačné utkání. Soupeř nás pouštěl do šancí. Musím pochválit Jakuba Čecha, který střílí branky s železnou pravidelností.

SK Horní Bříza B
Václav Tůma, trenér TJ ZKZ Horní Bříza: Bylo vidět, že v tomto zápase nikomu o nic nešlo. Byli jsme oslabeni i tím, že náš A tým hrál současně s námi. Nicméně domácí předvedli svojí kvalitu.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] (80. J. Řehoř [-] ) - P. Kučera [-] , P. Mráz [-] , P. Macher [-] , T. Procházka [-] - V. Tugui [-] (80. J. Poláček [-] ) , J. Rajčáni [-] , P. Hausdorf [-] , M. Janko [-] - J. Čech [-] , P. Tejc [-]

SK Horní Bříza B
L. Vondráška [-] - R. Novotný [-] (70. J. Gyüre [-] ) , M. Švarc [-] , R. Pešl [-] , V. Zavadil [-] - O. Hano [-] , J. Rýdl [-] , L. Pech [-] , R. Končal [-] - J. Klik [-] , M. Obořil [-]

Místo: Kozolupy. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.