Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První se posledním nepáral


Branky


10. J. Dobrý , 28. L. Radič , 43. T. Rusňák , 50. T. Rusňák , 55. L. Radič , 57. J. Bulín (vl.) , 75. J. Körner , 85. T. Rusňák , 86. T. Rusňák
0

Duel lídra tabulka, kam zavítal oslabený Manětín, měl jednoznačný průběh. Domácí se do svého soupeře zakousli a devíti brankami jej pokořili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté mají problémy se zraněními a i vinou dalších okolností nastoupili pouze v deseti lidech. Utkání tak mělo jednoznačný průběh. Skóre otevřel po centru ze strany Josef Dobrý. Podobně se po necelé půl hodince hry prosadil i  Lukáš Radič. V závěru prvního poločasu úspěšně zakončil i Tomáš Rusňák a o přestávce nikdo nepochyboval, že body v Třemošné i zůstanou.  

 

A tak se také stalo. Manětín se silami nemohl přesile dlouho odolávat a po chvilce zvýšil již na rozdíl čtyř branek opět Tomáš Rusňák. Dvougólovým střelcem se stal i Lukáš Radič, který se po chybě hostujících hráčů řítil sám na gólmana, jehož překonal po pěkné kličce. Aby toho nebylo pro poslední tým tabulky málo, dal si vzápětí vlastní gól Bulín. V pětasedmdesáté minutě byl ve vápně faulován Rusňák a nařízenou penaltu proměnil již v sedmý gól brankář Jan Körner, kterého si k exekuci vyskandovali fanoušci. Hattrick se pak ještě podařilo v závěru zkompletovat  Tomáši Rusňákovi, který skóre devět ku nule podtrhl i svým čtvrtým gólem v utkání v samotném závěru.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Třemošná
Tomáš Eisenhammer: „Soupeř přijel v deseti lidech, od začátku nepospíchal. Ve druhé půlce jsme je již jednoznačně přehrávali.“

TJ Sokol Manětín
Jan Kronďák: „Z různých důvodů jsme se nešli. Někteří navíc byli zranění, není co k tomu více dodat.“



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
O. Havlík [-] (60. J. Körner [-] ) - J. Vurm [-] (70. J. Matějka [-] ) , P. Strnad [-] , T. Eisenhammer [-] , L. Vít [-] - V. Čechura [-] , J. Dobrý [-] , L. Radič [-] , V. Vrba [-] - T. Rusňák [-] , D. Štefl [-] (65. R. Hilgart [-] )

TJ Sokol Manětín
V. Dostál [-] - A. Bachmann [-] , T. Vošta [-] , J. Bulín [-] , J. Trávníček [-] - J. Kronďák [-] , L. Mára [-] , J. Kolesa [-] , P. Zelenka [-] - L. Tintěra [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.