Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny po úspěšné přestřelce berou bronz!


Branky


5. Z. Slach , 20. Z. Slach , 65. Z. Slach - 10. J. März , 25. V. Polívka , 74. M. Hlous , 82. V. Polívka
0

Zisk tří bodů mohl kupředu v posledním kole posunout již jen hosty a to se také stalo. Ti tak berou celkové třetí místo, naopak domácí již dopředu věděli, že předposlední příčka je jejich osudem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupily aktivněji Mladotice a brzy se také dostaly do vedení. Zdeněk Slach uzmul balón, prchl s ním soupeřům a otevřel střelecký výčet utkání. Hosté se ovšem nenechali zahanbit a brzy bylo srovnáno. V pokutovém území si domácí počínali nedovoleně a nařízenou penaltu využil k vyrovnání Jaroslav März. Ovšem gólové představení, které ve velkém sobotním parnu bavilo fanoušky, pokračovalo. Rychlonohý Zdeněk Slach opět využil své přednosti a po dalším úniku znovu poslal svůj tým do vedení. Ale to jako přes kopírák mělo opět jepičí život. Poločasový remízový výsledek totiž určil Václav Polívka přízemní střelou k tyči do protipohybu gólmana.

 

 

Druhá půle začala tam, kde její předchůdkyně skončila. Zdeněk Slach opět pláchl hostující obraně a dovršil svůj hattrick v zápase. Ve čtyřiasedmdesáté minutě ovšem Martin Hous bravurně provedl volný přímý kop a v Mladoticích se začínalo již počtvrté od nuly. Zbylý čas do konce duelu využily lépe Nečtiny, které záslauhou dalšího skvělého přímáku poslal do vedení Václav Polívka a definitivně tak rozsekl divokou přestřelku.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera: „Ze začátku bylo utkání zbytečně tvrdé, protože již prakticky o nic nešlo. V první půli jsme měli více šancí, ale nedali. Zápas byl dle mého názoru vyrovnaný a hosté vyhráli se štěstím.“

TJ Nečtiny
Václav Polívka: „Hrálo se na těžkém, hodně podmáčeném terénu. My proměnili svoje šance, rozhodly standardní situace. Svým jménem bych zároveň chtěl klukům poděkovat za super sezónu.“



Sestavy


TJ Sokol Mladotice
J. Šmídl [-] - P. Krejčí [-] , V. Šiml [-] , V. Janeček [-] , R. Kučera [-] - F. Krofta [-] , O. Krofta [-] , T. Randa [-] , T. Kučera [-] - V. Sebránek [-] , Z. Slach [-]

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - K. Junas [-] , L. Brada [-] , Z. Bittermann [-] , P. Maršán [-] - L. Lejsek [-] , J. März [-] , V. Šedivec [-] , M. Alexi [-] - V. Polívka [-] , M. Hlous [-] (90. V. Smola [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.