8:3
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hunčice porazily Heřmanovu Huť vysoko 8:3


0

Další match se odehrál v Hunčicích, kam tentokrát zavítala poslední Heřmanova Huť "B", která nevyhrála (do tohoto kola) už 2x po sobě. Bohužel ani teď se jim nepovedlo získat ani jeden bod a zůstavají na poslední příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přesně v polovině tabulky se nachází tým Hunčic (6. místo), který porazil H. Huť 8:3 a získal všechny tři body a dohonil tak Tlučnou "B".

Jasný zápas už od začátku..

Všechno to začalo dobře pro domácí, krásné a hlavně vydařené akce, výborně promyšlené kombinace ze středu hřiště na levou i pravou stranu záložní řady až po útok. Obrana fungovala dobře až na pár výpadků útočníků H. Hutě. Hrálo se na polovině hostů a už od 30. minuty bylo všem jasné, že tento zápas bude mít jasného vítěze.

Druhá perioda s trochou změn

V poločase druhém jsme měli možnost vidět také útočné snažení hostů, což vyústilo dokonce ke třem brankám! Bohužel na víc se už hosté nezmohli a domácí zasadili tvrdou ránu, kdy několikrát po sobě dokázali skoróvat a vyřadit tak ze hry hosty. Hra se ale nezměnila, stále platila výborná kombinace domácích s kupou šancí. Ze strany fanouška vydařené sobotní odpoledne, alespoň ze strany domácího fanouška.

 



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.