4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 15:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Blatnice nakonec porazil Kozolupy 4:3


Branky


0

Nedělní souboj mezi Slovanem Blatnice a Sokolem Kozolupy nakonec zvládla lépe Blatnice. I přes dvoubrankové vedení Kozolup dokázala otočit skóre a ponechala si doma tak důležité 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas záčal lépe pro domácí, kteří se ujali jako první vedení. Jenže první poločas skončil lépe pro hosty (1:2) a druhý začal stejně dobře, jako skončil ten první. Ujali se vedení 1:3, jenže poté se domácí probrali a zaslouženě otočili zápas a nakonec vyhráli 4:3.

Půl na půl..

I tak se dá popsat první polovina zápasu. Domácí byli až do 30 minuty lepší, poté se ale karta obrátila a hosté dorovnali hru.

Ze začátku zápasu měli domácí tři stoprocentní šance, které ale zůstali nevyužity.

Až ve 25. minutě se skóre otevíralo poprvé. Krásná přihrávka M. Stehlíka z pravé strany do prostoru penalty, zajistila slibnou pozici pro D. Marouška, který se nemýlil. Zasloužené vedení domácích!

Jenže hosté se od 30 minuty zápasu dostali ke slovu a do konce poločasu stačili vyrovnat a dokonce i obrátit zápas na svoji stranu.

Po prvním poločase tedy platil výsledek - 1:2

Domácí se probudili a otočili vývoj zápase na svoji stranu!

Po vydařeném prvním poločasu hostů se znovu po nedorozumění v obraně domácích dostali do velké šance, kterou dokázali proměnit (1:3).

Slovan si musel nechat dát 3 branky na to, aby konečně zapl a se zápasem dokázal něco udělat. Více gólů domácímu brankáři Fraiovi už hosté dát nedokázali a tak to z jejich strany bylo všechno.

V 61. minutě se domácí M. König dostal přihrávku od J. Karbana (o kterém se v tomto zápase bude ještě hodněkrát hovořit), provedl krásnou kličku hostujícímu brankáři a střelou z úhlu zajistil kontaktní branku na 2:3. Z pohledu domácích se schylovalo k velkému souboji, kdo že si nakonec body odnese!

O 9 minut později bylo vyrovnáno! Zařídil jej už podruhé D. Maroušek, přihrávku mu zařídil opět J. Karban.

V nastaveném čase (90+1) zařídil výhru domácím dnes již dvakrát zmiňovaný J. Karban, který zařídil poslední gól a rozhodl tak zápas pro domácí Slovan.

 

Zdroj: p. Tomáš Hošťálek

 



Sestavy


TJ Slovan Blatnice B
D. Frai [-] - M. Lukáč [-] , P. Maresch [-] , J. Šnajdr [-] , V. Kafka [-] (55. T. Hošťálek [-] ) - M. Fišer [-] , R. Steinbach [-] (46. J. Karban [-] ) , M. Stehlík [-] , D. Čech [-] (46. D. Šindelář [-] ) - M. Vlček [-] (60. M. König [-] ) , D. Maroušek [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.