1:3
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov zaslouženě porazil Kozolupy 1:3


0

Další jasné utkání, tentokrát ze strany hostů jsme mohli sledovat v neděli na hřišti Kozolup. Papírově silnější soupeř ze Sulkova nezaváhal a porazil desátý celek tabulky 1:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po celý zápas bylo jasné, kdo že je na hřišti pánem. Hosté ze Sulkova přijeli jasně vyhrát, což se jim také povedlo. Pěkné kombinační triky, sem tam podařená klička, ale hlavně 3 důležité góly!

Hosté začali opatrně

V prvním poločase to bylo spíše o tom, kdo dá první branku. A kdo ji dá, tak také vyhraje. Dlouho se čekalo na první zápis, ovšem nakonec to byli právě hosté, kteří udeřili. Opatrný nástup ovšem neznamenal, že se diváci nudili. Na hřišti se bylo na co koukat a i přes ztrátu jednoho gólu, se fanoušci nebáli povzbuzovat svůj tým. Jenže domácí nedokázali využít ani jednu z šancí a tak se do šaten šlo za stavu 0:1.

2. poločas ukázal, že Kunějovice ještě určitě potrápí vrch tabulky..

Je to tak, v průběhu poločasu se hostům podařila vstřelit branka na 0:2 a z jejich strany bylo prakticky hotovo. Ovšem to si nemohli odpustit domácí, kteří se v podstatě v zápětí dostali do obrovské šance, kterou dokázali vužít a dospěli tak ke snížení stavu z 0:2 na 1:2.

Netrvalo ale dlouho a ke slovu se dostali opět hosté - krásná kolmá přihrávka našla svůj cíl a bylo hotovo 1:3

Tak také zápas skončil a Kunějovice si připisují důležité 3 body v jarní části sezony.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.