6:1
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý a zároveň jasný zápas pro Hunčice


0

I takto se dá zhodnotit tento sobotní duel mezi Hunčicemi a Zbůchem. Domácí se dokázali otřepat z minulé prohry a spravili si chuť tím nejlepším možným způsobem - výhrou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli jasně zvítězit už od začátku

Šlo to vidět. Hráči měli perfektně připravené kombinační trio na středu, kde se dařilo rozdávat pasy na obě strany. Jak vlevo tak v pravo běhali mladí záložníci, kteří zatáhli míč až k rohovým praporkům, kde bravůrně kopali míče směrem do pokutového území. Velký počet nebezpečných šancí a skvělé prožití nedělního odpoledne. Hráči i diváci domácích se museli náramně "fotbalově" bavit. 

Opět se ukázalo, kdo byl na zápas připraven

Zbůch také nehrál uplně špatně, vždyť se mu také podařilo vstřelit branku! Ovšem na rozjeté borce ze Sokolu Hunčice to dnes nestačilo. Většina míču končila na kopačkích domácích, kteří rozbíhali své krajní záložníky a zakládali tak velmi snadné, ovšem velmi účinné protiútoky.

Nakonec se Hunčicím podařilo skórovat celkem šestkrát a z nepodařeného zápasu na hřišti Pňovan si již nemuseli nic dělat. Zvítězili naprosto jednoznačně.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.