4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník "B"/Temelín si proti Borovanům připsal další výhru v sezóně


Branky


31. R. Štos , 66. P. Vornay , 66. R. Štos , 87. T. Kouba - 23. R. Chrástka
19

Leader tabulky z Olešníku přivítal na domácím hřišti v Temelíně soupeře z Borovan. Do jarní části vstoupila obě mužstva relativně dobře a dal se tedy očekávat zajímavý souboj. Borovany si v minulém kole na domácím hřišti snadno poradily s Horní Stropnicí a Olešník B/Temelín si na domácím poli rozdělil body se Srubcem v souboji o první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Obě mužstva vlétla do zápasu aktivně a naznačila, že se bude odehrávat vyrovnaný a zajímavý zápas, což jeho průběh i potvrdil. První branku zápasu vstřelili ve 23. minutě hostující hráči z týmu Borovan, když po kombinaci na tři doteky dostal míč A. Pilát, krásnou českou uličkou vyslal do úniku svého spoluhráče R. Chrástku, jenž se v zakončení nemýlil a otevřel skóre - 0:1. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a v 31. minutě se domácí mohli radovat z vyrovnávací branky. T. Kouba odcentroval na malé vápno, kde našel nikým nehlídaného R. Štose a bylo srovnáno - 1:1. Na konci prvního poločasu se hosté mohli dostat opět do vedení, ale nebylo jim přáno, takže do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

Dominance domácích, kdy rozhodli o výsledku 3 brankami

Druhý poločas začal opatrněji, ale přesto se v 66. minutě opět měnil stav zápasu, to hned dvakrát a do vedení se dostali domácí hráči Olešníku. Nejdříve pěknou přihrávku mezi obránce vyslal M. Jaroš, míče se zmocnil R. Štos a podruhé zakončil do černého - 2:1. Chvíli na to odcentroval T. Kouba, kdy si míč našel tentokrát jeho spoluhráč P. Vornay a rozdíl ve skóre byl už dvoubrankový - 3:1. Konečnou podobu výsledku dal v 87. minutě autor dvou předchozích gólových přihrávek T. Kouba, jenž vystihl špatně rozehranou standartní situaci hostujících hráčů a samostatný únik proměnil ve vstřelenou branku - 4:1. Ve stejné minutě byl ještě po druhé žluté kartě vyloučený hostující záložník Petr Langer. Utkání se poté už jen dohrávalo. Nutno říci, že své týmy drželi nad vodou skvělými zákroky oba brankáři, O. Cihla na domácí straně a V. Knechtl v hostujícím dresu.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník B / Temelín
Miroslav Tressl ( hráč ): Soupeř hrál celkem dobře, byl to rozhodně lepší soupeř než Srubec. My jsme hráli celkem jednoduchý fotbal a vyplatilo se. První poločas byl 1:1 a byl to vyrovnaný boj. Druhou půli, bych řekl, že jsme byli lepší a nakonec se to i potvrdilo.

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Kluci celý zápas makali a bojovali, takže musím pochválit celý tým. Škoda, že se nám před koncem poločasu nepodařila vstřelit vedoucí branka, průběh zápasu pak mohl vypadat jinak. Každopádně nás teď čeká tým ze Srubce a kluky další těžká zkouška.



Sestavy


FK Olešník B / Temelín
O. Cihla [-] - M. Tressl [-] , J. Kříž [-] , R. Štos [-] , D. Szep [-] , M. Jaroš [-] , L. Rajtoral [-] , P. Vornay [-] , L. Říha [-] , P. Tomek [-] , P. Mach [-]

FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - B. Kratoška [-] , B. Němec [-] , M. Račák [-] , A. Fencl [-] - M. Račák [-] , J. Čermák [-] , P. Langer [-] - M. Tomášek [-] , A. Pilát [-] - R. Chrástka [-]

ŽK: 52. L. Rajtoral , 87. M. Jaroš - 14. J. Čermák , 27. R. Chrástka . ČK: 87. P. Langer .
Místo: Temelín. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Šafránek Josef - HASIL Pavel (N), BABKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Petr MAXA
Tip experta: výhra domácích

Borovany minule rozstřílely Stropnici, ale Olešník bude trošku jiný level. Na pěkném hřišti v Temelíně by se mohl hrát pěkný fotbal, s lepším koncem pro domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích